Бойка Павлова - рехабилитатор гр. София

18144
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Бойка Павлова е специалист по физикална и рехабилитационна медицина.
Старши рехабилитатор е в Клиниката по физиотерапия и рехабилитация на Военно-медицинската академия в София.
Преминала е специално обучение в Клиниката "Фьолди", Цинтерхартен, Германия, за техника за мануален лимфен дренаж.
Бойка Павлова практикува и в Студио Релакс в град София.
Студио Релакс е създадено през 2004 г. с цел да бъде най-доброто в областта на лечебните и козметични процедури.

Студио Релакс е първият частен Център за Възстановяване и рехабилитация на ЛИМФЕДЕМИ, с процедурата МАНУАЛЕН ЛИМФЕН ДРЕНАЖ, създаден през 2004г. Нашите специалисти са обучени по методиката на професор Михаел Фьолди.
Предлагани услуги:
-МАНУАЛЕН ЛИМФЕН ДРЕНАЖ ПРИ ЛИМФЕДЕМ
-ВЕГА ТЕСТ
- Масажи
- ПРЕСОТЕРАПИЯ
- НЕХИРУРГИЧЕСКА ЛИПОСУКЦИЯ
- КАВИТАЦИЯ

Едемът е последица от нарушено равновесие в транспортирането на междуклетъчна течност, като последица от него е абнормално събиране на вода в тъканите. Хроничният лимфедем е болестно състояние на организма, отговорно за трайното и прогресиращо увеличение на обема на крайниците (а понякога и на тялото) в следствие на лимфен застой, причинен от различни промени в лимфната система.

Компютърният тест VEGA е безкръвен, безболезнен, бърз, безопасен, без облъчване, удобен и точен. Полезен е, защото веднага ни дава отговор на постоянно задаваните от нас въпроси: Как да отслабнем, без да гладуваме? Каква е най-подходящата храна, за да бъдем здрави? Компютърната диагностика на храните ни осигурява здравословно хранене с най- подходящите и толерирани от организма храни, ефективно отслaбване и добро здраве.

Пресотерапията е детоксикираща процедура, която чрез лимфен дренаж помага на тялото да се отърве от токсините.Пресотерапия се използва широко в медицината, тъй като оказва спазмолитично действие, които се използват за лечение на разширени вени, като помага при борбата със следоперативен оток. Също така се препоръчва като метод да подобри циркулацията на кръвта и лимфния поток.

Кавитацията е процес,който може да бъде предизвикан чрез ултразвук в течностите на тъканите.Тъй като тъканите на тялото не са напълно еластични, те имат различна устойчивостна движението на шоковите вълни, излъчвани от апарата.По този начин температурата се повишава и се стимулират клетъчния метаболизъм и микроцирколацията на кръвта.

Екип:
- АНИ СТОЯНЧЕВА
Физиотерапевт – дипломиран магистър към Медицински Университет, гр. София.
Специалист по Мануален Лимфен Дренаж с над 10 годишен стаж по методиката на M. Földi
Специалист по акупресура
Специалист по акупунктура
Специалист по Аромотерапия
Специалист по Мекотъканна мобилизация на лумбосакрална област и долен крайник
Специалист по Мекотъканна мобилизация на цервико-торакална област и горен крайник
Специалист по Proprioceptive Neuromuscular Facilitation and Mulligan Concept

- БОЙКА ПАВЛОВА
Магистър по кинезитерапия и рехабилитация към Медицински Университет гр. София.
Специалист по Мануален Лимфен Дренаж с над 15 годишен стаж по методиката на M. Földi

- ВАНЕСА ИВАНОВА
Рехабилитатор -професионален бакалавър към Медицински Колеж гр.София
Специалист по Мануален Лимфен Дренаж с над 2 годишен стаж по методиката на M. Földi.

- ДИМАНА КАШМЕРОВА
Физиотерапевт-дипломиран бакалавър към Медицински Университет, гр. София. Магистър по Здравен Мениджмънт към МУ-София.
Специалист по Мануален Лимфен Дренаж с над 3 годишен стаж по методиката на M. Földi.

Допълнителни контакти


гр. София, ул. Др. Стефан Сарафов 20 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.