д-р Илиян Рибагин - УНГ болести

8985
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Ако търсите консултация или преглед при специалист УНГ в София, свържете се с д-р Илиян Рибагин в ДКЦ Уромед 2001. Лекарят е доказан професионалист, притежава нужните квалификации и богат опит в областта на оториноларингологията.

Д-р Илиян Рибагин има сключен договор с НЗОК и извършва следните медицински услуги:

- Диагностика на заболявания на уши, нос и гърло.
- Медицински прегледи - първични, вторични, профилактични, консултативни, периодични, следоперативни.

Изследвания:
бактериологични, чрез цифрови рентгенови лъчи и други.

Изследвания на:
слуха, ушите, гърлото, за равновесие и други.

Диагностика на болести на синусите, носа, ушите, гърлото, сливиците и т.н.

Лечение на:
сливици, ангини, гнойни ангини, ларингити, фарингити, лимфни възли, слюнчени жлези, носна преграда, небце, къса юздичка, за корекция на нос и др.

Диагностика и лечение на слухови увреждания.

Други медицински процедури в областта на УНГ:
промивка на носа, дренаж на ухото и др.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.