Д-р Петър Янев – Специалист очни болести

52131
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Петър Янев – специалист очни болести

Придобита специалност:

Медицина в периода 2000 г. – 2006 г. в Медицински университет София.

През 2013 г. придобива специалност „Очни болести”, след 4 годишно обучение в гр. София, Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Царица Йоанна” - ИСУЛ.

Същата година в Париж успешно полага европейския изпит по офталмология и придобива титлата FEBO (Fellow of Europian Bord of Ophthalmology).

 Частния кабинет на д-р Янев носи името Очен център „Родопа”, уникален по своята същност за област Смолян. В унисон функционират най-модерно оборудвания очен кабинет на д-р Петър Янев и оптика предлагаща изключително качествени рамки, стъкла на световния лидер Essilor и контактни лещи – диоптрични и цветни на фирмата Bausch & Lomb.

В кабинета на д-р Янев за всеки пациент са на разположение:

  • Мултифункционален юнит

Ергономична система ориентирана към пациента за по-бързо и точно определяне на зрение, диагностициране на очни заболявания. Уникална фороптерна система, която се намира в очен център "Родопа" предлага освен стандартната рефрактометрия, която е за определяне на диоптърa,  рефрактометърът измерва и кривина на роговицата – кератометрия. Кератометрията се използва при напасване на контактни лещи и изчисляване на силата на вътреочни импланти. Оглед на централните и периферни отдели на ретина.

  • Безконтактен тонометър

Служи за бързо и безболезнено измерване на очното налягане - тонометрия. Апаратът измерва ултразвуково и дебелина на роговицата – пахиметрия.  

  • ОСТ (Optical coherence tomography) и FA (Fluorescein Angiography)

Очен кохерентен томограф – служи за ранно диагностициране на Глаукома и други очни заболявания.

Флуоресцеинова ангиография – е основен инструмент при диагностициране на множество заболявания на ретината.

  • Лазер

Лазер за терапия на диабетна ретинопатия и други очни заболявания.

  • Високо специализирани изследвания

Пациентите на д-р Янев имат достъп до възможността да им бъдат направени високо специализирани генетични тестове. Генетичните тестове са бъдещето в медицината – те с много голяма точност отговарят на конкретни въпроси за всеки един човек. Използват се като диагностични методи за определени диагнози като Глаукома и Макулна дегенерация, както и за редки диагнози като синдром на Лебер и др. Генетичните тестове могат да дадат много точен и конкретен за всеки отделен човек отговор на въпроси – предразположен ли съм към определени заболявания, а моите деца и близки?

Как се случва това – пациентът дава генетична проба – кръв или слюнка, след което пробата се изпраща до едни от най добрите лаборатории в Германия, Финландия или САЩ, в зависимост от изследваната диагноза.

 

О П Т И К А

За пълноценното зрение на пациентите на д-р Янев са избрани качествени немски рамки на фирмата Fiеlmann, дизайнерски рамки, стъкла на световния лидер Essilor и контактни лещи – диоптрични и цветни на фирмата Bausch & Lomb. Оптиката разполага с голямо разнообразие – над 1000 рамки и контактни лещи на витрина. Към всеки клиент се подхожда индивидуално, с цел да се избере най-доброто решение.

През изминалите години, очния център се утвърди като място, където екипът на д-р Янев, комуникативни, вежливи, с разбиране и внимание предоставят информацията, насоките и помощта, от която пациентите имат нужда.

Д-р Янев е социално ангажиран към своите съграждани, благодарение на своя професионализъм и упорита работа, успява да реализира всяко свое начинание. В областната болница д-р Янев е самостоятелен оператор на катаракта и други очни заболявания, за които е необходимо хирургично лечение.

Във фейсбук страница ще откриете много интересна и полезна информация за очното здраве. Може да се открие разнообразие от статии за профилактика и здравословно хранене. Винаги може да откриете нещо ново, изгодно и интересно в  промоции.

 

ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС:

Очен център „Родопа“, гр. Смолян, ул. „Хан Пресиян“ № 28 , бившият Електродом.

Запишете си час за преглед при д-р Петър Янев

0301/5-36-12    или    0886 61 60 18

 

РАБОТНО ВРЕМЕ

КАБИНЕТ Д-Р Петър Янев

вторник
14:00 – 18:00
сряда
16:00 – 18:00
петък
14:00 – 18:00

ОПТИКА

от понеделник до петък
09:00 – 18:00

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.