Д-р Петър Янев – Специалист очни болести

69796
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Петър Янев – Специалист очни болести

 

Придобита специалност:

Медицина в периода 2000 г. – 2006 г. в Медицински университет София.

През 2013 г. придобива специалност „Очни болести”, след 4 годишно обучение в гр. София, Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Царица Йоанна” - ИСУЛ.

Същата година в Париж успешно полага европейския изпит по офталмология и придобива титлата FEBO (Fellow of Europian Bord of Ophthalmology).

 

Частния кабинет на д-р Янев носи името Очен център „Родопа”, уникален по своята същност за област Смолян. В унисон функционират най-модерно оборудвания очен кабинет на д-р Петър Янев и оптика предлагаща изключително качествени рамки, стъкла на световния лидер Essilor и контактни лещи – диоптрични и цветни на фирмата Bausch & Lomb.

 

Д-р Александра Ганева – специализант по очни болести

 

Представяме ви най-новия член в екипа на Очен център „Родопа“ – д-р Александра Ганева. Д-р Ганева е дипломирам лекар по хуманна медицина в Медицински Университет Пловдив – 2014 година.

Започва своята специализация по „Очни болести“ в гр. Пловдив, след кратко прекъсване от януари месец 2022 год. продължава специализация си в очното отделение на МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ Смолян.

Д-р Александра Ганева извършва терапии с хиалуронова киселина и ботулинов токсин!

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.