Проф. д-р Красимир Антонов - Гастроентеролог гр. София

34595
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Проф. д-р Красимир Антонов завършва медицина в Медицинския факултет в гр. София през 1986 год.
От 1986 г. до 1988 г. работи като общопрактикуващ лекар в СЗУ - с. Студена.
От 1988 г. до 1997 г. е асистент в Катедрата по Вътрешни болести на Медицински факултет в гр. София.
От 1992 г. до настоящия момент следват множество международни специализации на EASL в Атина, Копенхаген, Лисабон, Неапол, Прага.
От 2004 г. е Началник на отделение "Диагностика, лечение и проследяване на болни с вирусни хепатити, порфирии и чернодробна патология при трансплантация" в УМБАЛ "Св. Иван Рилски" - гр. София.

Дисертацията, с която става кандидат на медицинските науки (доктор по медицина) през 2000 година, е на тема „Хроничен делта хепатит”.
Има публикувани 78 научни статии, над 100 съобщения в български и международни списания с висок импакт фактор. Член е на Българското дружество по гастроентерология и на Европейската Асоциация за Изучаване на Черния Дроб (EASL).

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.