Нели Георгиева - Психолог гр. Смолян

9983
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Нели Георгиева е специалист по психология.
Практикува в град Смолян.

Област на професионална компетентност:
Учене, памет и когнитивни процеси, Клинична психология, Когнитивна психология, Психология на личността, Психологично консултиране, Психология на развитието, Психодиагностика, Психология в образованието, Емоции и мотивация, Социална психология, консултант на двойки и семейства.

Образование и квалификация:

Образователно-квалификационна степен: Магистър

Специалност:
Социална - приложна психология

Други специалности и специализации:

Специализации:
1. Клинична и консултативна психология, Софийски университет;
2. Детска и юношеска психология, ДИПКУ - Стара Загора;
3. Съдебна психология, Пловдивски университет;
4. Когнитивно-поведенчески консултант /работа под супервизия/.

Стаж по специалността:
9 години

Месторабота и длъжност:

психолог; кариерен консултан в Кабинет за психологично консултиране, диагностика и терапия; Център за кариерно ориентиране - Смолян.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.