Нели Георгиева - Психолог гр. Смолян

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Нели Георгиева е специалист по психология.
Практикува в град Смолян.
Област на професионална компетентност:
Учене, памет и когнитивни процеси, Клинична психология, Когнитивна психология, Психология на личността, Психологично консултиране, Психология на развитието, Психодиагностика, Психология в образованието, Емоции и мотивация, Социална психология

Образование и квалификация:


Образователно-квалификационна степен: Магистър
Специалност: Социална - приложна психология
Други специалности и специализации:
Специализации: 1. Клинична и консултативна психология, Софийски университет; 2. Детска и юношеска психология, ДИПКУ - Стара Загора; 3. Съдебна психология, Пловдивски университет ; 5. Когнитивно- поведенчески консултант /работа под супервизия/.
Стаж по специалността: 9 години
Месторабота и длъжност:
психолог; кариерен консултан в Кабинет за психологично консултиране , диагностика и терапия; Център за кариерно ориентиране- Смолян

Допълнителни контакти


гр. Смолян, бул. България 66, ет. 4 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.