ВИВАСАН БГ - ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ на ШВЕЙЦАРСКИ ПРОДУКТИ за ЗДРАВЕ и КРАСОТА

11556
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

За нас

 

Ние от Вивасан се занимаваме с внос и разпространение на богата гама от натурални хранителни добавки, етерични масла и козметика на растителна основа, произведени в Швейцария. Предлагаме на нашите клиенти бои за коса без амоняк, без парабени и без фенилендиамин от Италия.


Натурални етерични масла
Обща Натурални етер Аромотерапевтите съобщават за дезинфекциращо, ограничаващо разпространението на инфекции повъздуха, антисептично, диуретично, нормализиращо кръвното налягане, стимулиращо кръвообръщението и храносмилането, укрепващо имунитета, освежаващо, температуропонижаващо, противопаразитно, фототок- сично, противовъзпалително, кръвоспиращо, избелва- що кожата и зъбите действия.

 

Натурално етерично масло Лимон Натурално етерично масло Лавандула Натурално етерично масло Чайно Дърво с Манука и Канука
Натурално етерично масло Лимон Натурално етерично масло Лавандула Натурално етерично масло Чайно Дърво с Манука и Канука

 

Хранителни добавки в капсули и таблетки
Възстановете защитните сили на Вашия организъм и нормализирайте обмяната на вещества, намалете риска от поява на болести, подкрепете функционалното състояние на различните органи и системи, съхранете активността си с помощта на високоефективните хранителни добавки - витаминно-минералните комплекси ВИВАСАН. Произ- ведени по най-високи европейски стандарти, те са част от здравословното хранене, натурални и безопасни, лесни за употреба и подходящи за всички възрастови групи. BADI_General

 

‘‘Витал плюс’’ (рибено масло от сьомга в капсули) ЛЕБЕРШУЦ УЛТРА (бял трън в капсули) ОЛ ДЕЙ ФИТ (Витамини А-Z компакт на таблетки)
‘‘Витал плюс’’ «ЛЕБЕРШУЦ УЛТРА «ОЛ ДЕЙ ФИТ»

 

Мултивитаминни и енергийни напитки
General_Siropi_v3 Аромотерапевтите съобщават за дезинфекциращо, ограничаващо разпространението на инфекции повъздуха, антисептично, диуретично, нормализиращо кръвното налягане, стимулиращо кръвообръщението и храносмилането, укрепващо имунитета, освежаващо, температуропонижаващо, противопаразитно, фото- токсично, противовъзпалително, кръвоспиращо, из- белващо кожата и зъбите действия.

 

Сироп Артишок Аперо Сироп Черна боровинка Витал Сироп Моринга Арония
Сироп Артишок Аперо Сироп Черна Боровинка Витал Сироп Моринга Арония

 

Билкове кремове от Швейцария
Съвремената козметология предлага огромeн избор от средства за грижа за тялото, но все повече хора днес предпочитат средства с натурални съставки. Грижата за тялото с кремове и гелове с натурални екстракти от екологично чисти билки и етерични масла е не само високо ефективна, но и абсолютно безопасна за организма, като едновременно доставя и същинско удоволствие. BIlkove_Kremove

 

Гел за стави P.C. 28 Крем Козе масло Крем Мащерка
Гел за стави Р.С. 28 Крем Козе масло Крем Мащерка

 

Козметика и парфюми
Ambiance_General Благодарение на натуралнитте съставки в козметичната серия ЛОХЕРБЕР ще изглеждате винаги млади, свежи и енергични, а красотата Ви ще бъде съхранена не зависимо от вашата възраст. Дълготрайните аромати са разработени ексклузивно за ВИВАСАН/ВИТАСАН от световноизвестния създател и дизайнер на парфюми от най-висок клас, Михаел Фьорстер. Разкошната серия AMBIANCE излъчва безупречен стил и незабравим аромат. Насладете се на невероятната атмосфера изпълнена с елегантно ухание и се поглезете с луксозните продукти от AMBIANCE.

 

Вива Куул Парфюм Амбианс парфюм «PASSION ORANGE» Безамонячна боя за коса «СаноТинт» Класик
Вива Куул Парфюм Амбианс парфюм Безамонячна боя за коса


Работно време:
Понеделник – Петък: 9:00 – 18:00 часа
Събота: 10:00 – 15:00 часа

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.