Вип Оптик гр. Бургас

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

В оптиката изработваме и ремонтираме очила .Предлагаме различни видове лещи(стъкла) на водещите в тази област фирми ZEISS , ESSILOR , HOYA , Maska , Shamir , DIO,UVI..........При нас ще получите професионална консултация според нуждата Ви от очила ,както и помощ при избор на рамки и стъкла .Освен собствена работилница оптиката разполага със стъкла на склад , които при нужда може да изработим за 15-30 минути .Оптиката поддържа постоянен склад на тримесечни контактни лещи и разтвори на ZEISS,
COOPER VISION
При нас ще намерите още :кърпички , калъфи , ланци ,спрейове за почистване на очила .....Оптиката предлага и богата гама от слънчеви очила.
ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС!
ВИП Оптик - Слънчев бряг


ВИП Оптик – гр. Бургас

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.