Д-р Любомир Пришляк - Стоматолог Слънчев бряг

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

SUNNY DENT е дентален център на тероторията на курортен комплекс Слънчев бряг.
В центъра практикува д-р Любомир Пришляк.
Sunny Dent приема пациенти денонощно.
Разполага с дигитален рентген - Kodak RVG 5100 - Първата в света дигитална интраорална рентгенова система. С патентована технология с оптични влакна се гарантира перфектно изображение и същовременно редукцията на радиацията е над 90%. Адаптивен апекс локатор - VI поколение Пулп тестер - апарат за електроодонтодиагностика.
В центъра се прави избелване с лампа Beyond само за 45 минути. За коренево лечение и ре-лечение се използва микро мотор X-Smart на Dentsply.
ДЕЙНОСТИ
- Хирургия
- Протетика (протези,корони,мостове)
- Детска стоматология Общопрактикуващ
- Естетична стоматология
- Преглед и почистване
- Избелване
- Кариеси и пулпити
- Лечение на канали
- Проблем с венците
- Силанти
- Счупен зъб или спешен стоматолог

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.