SunClinic - клиника по естетична дерматология и козметология

22668
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

ПРОМОЦИЯ :
Неоперативна блефаропластика на горни клепачи или долни клепачи - 300лв.

Д-р Светла Петкова MD e специалист по дерматология.
Мениджър е на SunClinic в град София.
SunClinic е модерен и престижен център в София, който предлага иновативни и качествени услуги, съобразени с изискванията на съвременната жена. Центърът разполага с модерна апаратура за лице и тяло. Терапиите за коса, лице и тяло се извършват с качествени продукти. Персоналът е високообразован, специализиран в съответните области.

 

SunClinic предлага висококачествени естетични процедури на лице и тяло. Апликират се дермални филъри на хиалуронова основа : HYALURONICA, OVERAGE, HYDRYALIX, APRILINE и др. марки, инжектира се BOTOX, поставят се Мезоконци на лице ,тяло и бюст, извършва се НЕОПЕРАТИВНА ЛИРОСУКЦИЯ на тяло и двойна брадичка, работи се с първият апарат с лазерна фракционирана празма PLASMAGE, успешна се извършва НЕОПЕРАТИВНА БЛЕФАРОПЛАЗМА на горни и долни клепачи, която напълно замества оперативната Блефаропластика, но без рискове и усложнения, на достъпна цена и само с една процедура.

Практикуваме и НЕОПЕРАТИВНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА КОСА при андрогенна алопеция / АА / при мъже и жени. достатъчна е само една терапия. REGENERA е първият апарат за естетствено възстановяване на коса, без присаждане и рискове ! Използват се микро присадки от пациента !

Извършват се Мезотерапии на лице,шия,деколте, тяло и скалп. PRP - вампирски лифтинг за освежаване на лице, шия и деколте, или скалп.
Химични пилинги и терапии за лечение на акне и мелазми / пигментни петна /.
Козметични терапии : почистване на лице, антицелулитни масажи, поставяне на мигли, грим, електроепилация на лице.
УСЛУГИ:

1. Дермални филъри на хиалуронова основа.
2. Неоперативна липосукция.
3. Неоперативна блефароплазма на клепачи.
4. Неоперативно възстановяване на коса при андрогенна алопеция.
5. BOTOX.
6. Поставяне на мезоконци за лице и тяло..
7. Криолиполиза - алтернатива на неоперативната липосукция , топене на дълбоки мазнини.
8. Кавитация - топене на мазнини и оформяне на силуета .
9. RF - стягане на тялото и премахване на целулит.


10


РАБОТНО ВРЕМЕ:
понеделник – петък: от 10:00 до 19:00 часа
събота: от 10:00 до 15:00 часа
Неделя : почивен ден

Новини

PLASMAGE - НЕОПЕРАТИВНА БЛЕФАРОПЛАЗМА на горни и долни клепачи - ХИТ в Западна Европа / необходима е само една процедура, може да се повтори след две години /
София жк Белите брези ул.'Лерин ' № 46
SunClinic 02 483 75 75, 0889 193 575
website: www.sunclinic.eu

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.