SantoVolcano - натурална козметика

16711
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

SantoVolcano - 100 % натурална козметика от сърцето на Средиземно море. Базирана на вулканична вода, лава, пясък и хиляди минерали, извлечени директно от благодатната земя на остров Санторини.

Сто процента натурална комзетика с изобилие от био органични масла и екстракти, дерматолгично тествани и одобрени.

Козметиката с вулканична вода и с вулканична лава подобрява състояния при атопичен дерматит, псориазис, алергии, екземи и в това число и чувствителна кожа. Вулканичната вода е наситена с естетсвени минерали, което подпомага реминерализацията на кожата.

SantoVolcano e нов козметичен бранд на българския пазар, без аналог, но с вековна история. Разработен по Библията на женската красота, позната в Древна Елада, и предлагащ най-пълноценна грижа за кожата и косата на достъпни цени. Благодарение на естествения си състав, продуктите с марка SantoVolcano са с доказан лечебен ефект.

Не просто козметика, а грижа в дългосрочен план, създадена за теб от извора на природата!

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.