Д-р Пенка Велкова – Ендокринолог гр. Добрич

22573
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Пенка Велкова е специалист по Вътрешни болести от 1983 год . От 1986 год. е специалист по Ендокринология и болести на обмяната. С дългогодишен опит в диагностика и лечение на заболявания на щитовидната жлеза, хипофизна, надбъбречна патология, захарен диабет, диагностично прецизиране на предиабетни състояния, усложнения на Захарния диабет, нарушения в липидния профил, лечение на фамилна хиперхолестеролемия, метаболитни нарушения-затлъстяване. Лечение на остеопороза.

Допълнителна квалификация-множество курсове, участия в научни форуми. Член на Българското дружество по ендокрилогия, Българска диабетна асоциация, Американска диабетна асоциация /ADA/, Международна диабетна асоциация /IDF/, Европейска диабетна асоциация /EASD/. Ежегодно посещава международния конгрес по остеопороза и остеоартроза/WCO-IOF-ESCEO/.

Професионално развитие:

Д-р Велкова е работила в Клиника по ендокринология-Медицински факултет -Добрич като главен асистент.
От 2011 към настоящия момент има самостоятелна практика като специалист-ендокринолог в Добрич.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.