Organic Life Tree гр. София

11797
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Съвременното западно общество все повече се обръща към древната мъдрост на Изтока. А Индия е родината на най-старата лечебна система в света – Аюрведа. Знанието за лечебните методи и свойствата на билки, метали и природни формули достигат до нас предавани чрез летописите и записките на хиляди лечители.
Индийците са посветили национален празник на едно от най-почитаните и използвани растения в медицината - плода на дървото Амла /Phyllanthus Emblica/, познат като индийско царигардско грозде. В превод от хинди името означава „чист, пречистен, блестящ” и се използва за подпомагане процесите на изчистване на оргнизма. Съвременната фармакопея определя Амлата като адаптоген /растение без странични ефекти/ и суперхрана.
А това се дължи на:

 • Богатото съдържание на антиоксиданти, танини и биофлавониди, които взаимно се допълват и усилват действието на съставките.
 • Съдържа от два до три пъти повече вит.С от други плодове и зеленчуци, като вит.С е с висока топлоустойчивост и издържа до 5 метаболитни цикъла.
 • Подпомата работата на храносмилателния тракт.
 • Поддържа нормални нива на киселинност.
 • Съдейства за укрепване на имунната система и защитните сили на организма.
 • Има благоприятен ефект върху астматични прояви.
 • Широко използван в Индия в продукти за здрава коса и блестяща кожа.

Органик Индия предлага изсушен плод от диворастящото дърво Амла, отглеждано в Хималаите, което увеличава полезното действие на амлата с 25 до 50% в сравнение с култивираните му събратя. Поставен в 90 растителни капсули в стъклена опаковка, амлата идва в България като биосертифицираната хранителна добавка „Амалаки”.
Но този плод участва и в една от най-старите аюрведични формули „Трифала” – в превод „три плода” - амла /Phyllanthus Emblica/, харитаки /Terminalia Chebula/, бибитаки /Terminalia Belerica/.
Трифалата е широко използвана в целия свят, добре позната на всички, които се занимават с Йога и източна медицина. Това е една от най-добрите формули за подпомагане процесите на изчистване на дебелото черво и храносмилателния тракт. Аюрведистите казват така: „Преди да започнете каквото и да е лечение, трябва да почистите чревния тракт, в противен случай лечението е безсмислено.”
Ракът на дебелото черво е един от най-големите бичове на съвременния свят, в който химията и синтетиката все още доминират. Профилактиката на храносмилателната система е задължителна за всички, които имат здравна култура и добросъвестно отношение към нуждите на своето тяло.
А Трифалата:

 • Съдейства за поддържане здравето на дебелото черво и храносмилателния тракт.
 • Подпомага работата на черния дроб.
 • Съдейства на имунитета.
 • Подпомага антисептичните и оздравителни функции на организма.
 • Тонизира тъканите в дълбочина.
Амлата е съставна част и от природната формула, създадена от екипа на покойния вече д-р Нарендра Сингх, учен и фармаколог, дългогодишен Президент на Международното дружество за билкови лекарства. Тази формула е създадена, за да отговори на нуждите за подпомагане регулирането на метаболитните процеси, които са в основата на дисбаланси в ендокринната система - още един проблем на съвременното общество. В състава на хранителната добавка ”Баланс на теглото” участват: 1. Гудучи /Tinospora Cordifolia/ - повлиява благоприятно метаболизма на глюкозата и нивата на холестерола. Подпомага организма при ревматоиден артрит, подагра и сенна хрема. Съдейства на антистрес ефекта.
 2. Phillanthus Niruri – билката, известна като „троши камък” - тя подпомага правилното функциониране на черен дроб, бъбреци, жлъчка, пикочо-половата система. Съдейства за намаляване и елиминиране на процесите на нефролитиаза и холелитиаза /образуване на камъни в бъбреците и жлъчката. Силен диуретик.
 3. Амла /Phyllanthus  Emblica/ -  освен като мощен антиоксидант и източник на танини и биофлавониди, сушеният плод Амла допринася за намаляване на умората и стреса в процесите на регулиране на теглото. Има меко лаксативно действие.

 

Тази лека природна формула е подходяща и за хора, които страдат от захарен диабет или артрит и имат повишени нива на холестерол.


Добавките на Органик Индия са 100% натурален продукт на билкова основа. Те се предлагат в опаковки по 90 капсули и с препоръчителен прием 1-2 капсули по време на хранене или непосредствено след хранене.
Продукти:

 • TULSI ЧАЙ
 • ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ
 • СУПЕР ХРАНИ
 • ПОДПРАВКИ
 • АРОМАТНИ ПРЪЧИЦИ

Сертификат на ЕС за био храни


Логото на ЕС за означаване на биологични продукти и системата за означаване на механизмите, които правят това възможно. Логото е гарант, че стоката, която Вие купувате е произведена изцяло по Регламента на ЕС за биологичното производство, или, в случая на внос на биологични стоки. Купувайки продукт с логото на ЕС, потребителят може да е сигурен, че:
• Поне 95% от съставките на продукта, имащи земеделски произход, са произведени по метода на биологичното производство.
• Продуктът съответства на изискванията от официалната схама за контрол.
• Продуктът идва директно от производителя или преработвателя в запечатана опаковка.
• Продуктът носи името на производителя, преработвател или доставчика и името и кода на контролния орган.
Сертификат на САЩ за био храни

URDA ORGANIC /Министерство на земеделието на САЩ/ сертифицира продуктите, които са eco-friendly, т.е. не увреждат околната среда, и отговарят на стандартите на USDA NOP /Националната програма за органичност на Министерството на земеделието на САЩ/.
Сертификат Кашер

Сертификат, доказващ прецизния контрол върху производствения процес на продуктите, отговарящи на еврейските религиозни норми за хранене – гаранция за качеството на храните.
Работно време:
понеделник - петък от 11-19 ч.
събота - от 11 - 15 ч.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.