5-те задължения преди тренировка

Тренировката е сериозно изпитание за вашето тяло. Ето защо ви е необходима подготовка преди да започнете.

Без значение дали желанието ви е да отслабнете или просто се поддържате за тонус, тялото ви трябва да е добре заредено с енергия и сили. За целта е необходимо:

  1. Да хапнете преди тренировка – препоръчително е да сложите нещо в стомаха поне 1 час преди да започнете с потенето. Дайте на мускулите протеини или въглехидрати под формата на плод като банан.
  2. Хидратирайте – няма нищо по-опасно от празен стомах и дехидратирано тяло. Пийте поне 0,5 л вода преди тренировка и толкова по време на самата тренировка.
  3. План на тренировка – няма смисъл да правите безцелно някакви упражнения, просто за да се изпотите. Трябва да имате готов план на самата тренировка. Така няма да губите излишно време, няма да почивате ненужно и в случай че следвате съвета на някои професионалист ще натоварите по правилен начин и без травми мускулите си.
  4. Загрейте – загряването е задължително! Дори да тренирате всеки ден или времето да е над 30 градуса, мускулите и ставите се нуждаят от загряване. Избегнете потенциално контузии с лек джогинг, няколко клека, лицеви опори и усуквания на тялото.
  5. Настроение с музика – тренирането на музика е в пъти по-приятно. Направете си специална плейлиста, която да ви надъхва и дори може да ви даде ритъм, който да следвате.

Източник: tialoto.bg

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.