4 напитки за релакс и сън след тежък ден

След дългия напрегнат ден, най-добрата „медицина“ е чаша топла успокояваща напитка, която да ви помогне да се отпуснете и приготвите за сън. Вероятно сте чували от своята майка или баба, че прясно мляко с канела ще ви помогне да се потопите в страната на сънищата бързо и лесно.

Но тази бабина рецепта май е разпространена само у нас. В останалата част на света, хората прибягват до други напитки, които да им помогнат да релаксират вечер преди лягане.

Ментов чай: Ментата помага на тялото да се освободи от стреса, отпуска нервната система и осигурява дълбок и дълъг сън. Тя е добър лек и срещу гадене и тревожност.

Какао: Най-популярната напитка преди лягане в света е какаото. Дори древните маи са я консумирали, като са стривали какаови зърна и са ги омесвали с подправки.

Чай от лайка: Досущ като ментата и тази билка има успокояващ ефект. Препоръчително е да се пие 3 минути преди лягане.

Горещ пунш: Смесете малко уиски с вряла вода, добавете лимон, мед и канела и ще се сдобиете с истински лек срещу настинка. Не само, че е лечебно, но това питие е и много вкусно. Ниското количество на алкохол пък премахва стреса и напрежението.

Източник: tialoto.bg

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.