Форум Зона Здраве 2020 - гр. Бургас

На 11 и 12 април 2020 г. в Mall Burgas Plaza ще се проведе Петото издание на форум „Зона Здраве" – Бургас.
Изложението се организира от Института за здравно образование и се утвърди като значимо събитие, подкрепено от местни и национални институции в сферата на здравеопазването. Ежегодно то привлича солидна собствена публика и се радва на голям медиен интерес.

Акцент на тазгодишното изложение ще бъде Сдружение "Онкоболни и приятели" Бургас. Основната цел на Сдружението е да предоставя помощ и съдействие на онкоболни и техните близки. 

Част от местата вече са резервирани от участници от предходни години.
И тази година предлагаме на нашите изложители по - добри цени с повече включени допълнителни услуги, както и атрактивни отстъпки при ранна резервация на участие.

Изложението е подходящо за:
- лечебни заведения и лаборатории, болници, медицински центрове
- центрове за нетрадиционна медицина и възстановяване на здравето
- единични лекарски практики, практики за психологическа помощ и подкрепа
- производители на стоки и услуги за здравето - хранителни добавки, медикаменти без рецепта, медицинска апаратура за домашна употреба, домакински уреди и др.
- фармацевтични компании, аптеки, дистрибутори
- застрахователни компании
- спортни школи и клубове
- биопроизводители
- козметични компании, производители на еко и био козметика
- пациентски организации
- всички други фирми и организации, чиято дейност е в сферата на здравето и красотата.

Всички възможности за участие можете да научите от сайта на института.

И да разгледате фейсбук страницата на изложението.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.