Упражнения срещу остаряване

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: news in <b>/home/framework/public_html/app/views/zdravenportal.com/n/index.php</b> on line <b>41</b><br />

Ако търсите най-добрия природен начин да повдигнете настроението си, да запазите тонуса на мускулите си и да предпазите мозъка си срещу отслабването, което идва с напредването на възрастта, няма нужда да погледнете по-далеч от огледалото в къщи. Един от най-мощните и ефективни начини да постигнете успех е да се упражнявате, и в повечето случаи вие вече имате всичко необходимо за това: вашето тяло. С напредването на възрастта има два основни вида упражнения, върху които трябва да се фокусирате.

Първият вид са аеробните упражнения или така нареченото кардио, което кара сърцето ви да бие много по-силно и да се поизпотите стабилно. Другият тип упражнения са тренировките за сила, които помагат на остаряващите мускули да останат в добра форма. И, добрата новина е, че в повечето случаи не ви е необходимо скъпо оборудване и сложно обучение. Ако изберете йога, тай-чи или просто ходене, вие ще подобрите работата на мозъка си и особено скоростта му на обработка на данни и способността му да се фокусира. И това, което е важно, е не толкова времето на отделната тренировка, а общото време, което сте отделили за тренировки за продължителни периоди от време.

Източник:Science Alert

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.