Уникална сложна операция на агресивна фиброматоза беше извършена в Турция

Екипът на Light Medi health and travel се справи  успешно с изключително тежък случай на Агресивна фиброматоза при 28 годишна пациентка от София. Агресивната фиброматоза е вид туморно образувание ,което може да се появи на различни места по тялото.

Необичайното в случая беше ,че тумора  с размер 7 см., който се е калцирал е залепнал за главната артерия и вените в горната част на левия крайник. Поради сложността на операцията на пациентката е отказано оперативно лечение в България.

Операцията беше  извършена в Турция  от професор д-р  Haluk AKBAŞ, който е един от най-добрите съдови хирурзи в Турция. Заедно с целия си екип се бориха в продължение на 7 часа за отстраняване на  тумора от засегнатите места.

След тежката успешна операция пациентката се възстановява за да продължи нормалният си начин на живот.

Източник: Light Medi Health Travel & Consultancy

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.