Как ни променя времето?

Много от нас ще се променят повече, отколкото са очаквали с напредването на възрастта. С остаряването хората стават емоционално по-стабилни, по-способни на съгласие и по-съзнателни, установи ново изследване по проблема.

Емоционалната стабилност е свързана с по-малко психически

проблеми а способността за постигане на съгласие е свързана със загрижеността и любезността. А съзнателните хора като цяло са много по-надеждни и сигурни от останалите, сочат също резултатите от изследването.

Стереотипът за намръщения възрастен човек е напълно погрешен и неадекватен когато се разгледа развитието на личността с напредването на възрастта. Изследването се е фокусирало върху проблема за това дали и как се променя личността на човека след като навърши 50 години. Данните са показали, че въпреки, че личността на човек остава до голяма степен стабилна по протежение на живота му, тя може и да се промени.

“Резултатите са до голяма степен консистентни: онези хора, които са съзнателни на 16 години остават съзнателни и на възраст от 66 години”, коментира водещият автор на изследването, д-р Родика Дамян. Нейният екип е изследвал 1795 души, които са били проследени в продължение на цели 50 години.

 

 

Източник: Psy Blog

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.