Как да не станете жертва на популярни диети

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: news in <b>/home/framework/public_html/app/views/zdravenportal.com/n/index.php</b> on line <b>41</b><br />

Светът е пълен с хора с наднормено тегло - не е изненада, че диетите са толкова популярни, пише ABC Fact.

Ето някои съвети, които ще ви помогнат да не станете жертва на бързо множащите се системи за отслабване.  • Няма супер храни и таблетки, които да изгарят мазнините, докато спите или гледате телевизия.
  • Някои съставки на хранителни добавки за отслабване могат да бъдат опасни и дори смъртоносни.
  • Не вярвайте на диети и процедури, които ви обещават бърза и лесна загуба на тегло. Със сигурност е доказано, че при такива режими вие губите само вода и мускулна маса - натрупаните мазнини си остават с вас.
  • Избягвайте системи за захранване, които напълно изключват определени видове храни. Например, изключването на въглехидратите. Системите, които се основават на ограничения и пълен контрол, могат да бъдат психологически трудни. Преди да започнете, помислете, дали можете да се храните така постоянно? Ако не, тогава е по-добре да изоставите този вид диета.
  • За да отслабнете, трябва да изгаряте повече калории, отколкото поемате. Редовните упражнения са необходими за активния метаболизъм.  

Ако искате да поддържате здравословно тегло, да имате красиво тяло, по-добре е да направите здравословното хранене част от живота си. Изберете здравословни мазнини - риба и зеленчуци, правилният протеин - от постно месо и домашни птици и сложни въглехидрати - от пълнозърнести храни и така няма да ви се налага да прибягвате до драстични и краткотрайни диети.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.