Mедикотехническа лаборатория “Вип плюс” гр. София

2875
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Фирма „ВИП ПЛЮС МЕДИКОТЕХНИЧЕСКА ЛАБОРАТОРИЯ" - ЕООД е създадена през 1992 г. в гр. София, България. Тя се занимава с изработването на индивидуални протези за горни и долни крайници.  Вип плюс МТЛ е първата фирма в България внедрила модулното протезиране. Това прави фирмата лидер на пазара на ортопедични технологии повече от 26 години и е синоним на иновации и успех. През всички тези 26г., фирмата непрекъснато подобрява качеството си, чрез внедряване на най-новите технологии от световния пазар.

В последните години във ВИП ПЛЮС МТЛ въведохме нови технологии в производството на протези и ортези, като сканиране на тялото, крайниците и тяхната компютърна обработка с последващо изработване на модели.  Като сме единствените, предоставящи тази технология в България.

Фирмата е сертифицирана по ИСО 13485 за производство и търговия с медицински изделия и е регистрирана в Агенцията за хора с увреждания като производител на медицински изделия.

  • Протези за горни и долни крайници, включително МИО протези
  • Ортези за горни и долни крайници- AFO; DAFO; KAFO; HKFO
  • Корсети за гръбначни изкривявания ( сколиоза, кифоза, вродени деформации на гръбначния стълб, ДЦП-чрез сканиране- 3D и 4D)
  • Индивидуални ортопедични стелки (чрез сканиране на ходилата- 2D и 3D)
  • Ортопедични обувки

За всички тези години, развитието на фирмата е покрило с лабораториите си, едни от най-големите градове на страната- София, Стара Загора и Варна. Като разпологаме и с приемни кабинети в Бургас, Пловдив, Русе и Кърджали.                                                              

ВИП ПЛЮС предлага не само протезиране, подобряващо възможностите за по-добър живот, но и гарантираме непрекъснат контрол върху процеса на реинтеграция на ползващия протеза или ортеза. Насочено търсим, усвояваме и развиваме новостите като ежегодно служителите преминават курсове за специализация в европейски центрове за протезиране.

Ние предлагаме комплексна услуга от медицински консултации.
В последните години „ВИП плюс МТЛ“ въвежда нови технологии в производството на протези и ортези, като сканиране на тялото, крайниците и рентгеновите снимки, и тяхната компютърна обработка с последващо изработване на 3D модели от твърд полиуретан с три и четириоперационна фреза, ламинации с флексибилни материали, електронни тестови гилзи, изпълнени с дълбоко вакумиране.

Фирмата изработва също така и ортезни средства- AFO; DAFO; KAFO; HKFO, индивидуални коригиращи корсети, индивидуални ортопедични стелки. Предлагаме детски ортези за вродени луксации на тазобедрената става, ортопедични обувки, стелки за профилактика на диабетно стъпало, протезни и протективни чорапи за протези, спортна ортотика и широк спектър от други ортопедични артикули, индивидуална силиконова ортотика, индивидуални силиконови козметични протези.


Лаборатории в страната- контакти

Централната ни лаборатория се намира в гр. София. Изработват се протези, ортези, корсети, индивидуални ортопедични стелки и обувки. Работим с висококачествени и иновативни технологии.

 

Гр.София
Манастирски ливади
Ул. Казбек 53
Телефони за контакт:
+359 887 925 725
+359 2 856 50 38
Електронна поща:
slavka@vipplus-mtl.com
info@vipplus-mtl.com
sales@vipplus-mtl.com
silviya.abdo@vipplus-mtl.com 

Втората ни по големина лаборатория се намира в гр. Варна. Там се изработват протези, ортези, ортопедични стелки и обувки.

гр. Варна
МБАЛ Св.Марина
Ул. Христо Смирненски №1

Телефони за контакт:
+359 879 888 470
+359 879 888 472
+359 52 333 455
Електронна поща: varna@vipplus-mtl.com
Гр. Стара Загора
Ул. Одринска епопея № 22
Телефони за контакт:
+359 887 111 175
Електронна поща: st.zagora@vipplus-mtl.com

Приемен кабинет за преглед и взимане на мярка за протеза, работилница за ортопедични обувки и стелки в гр. Пловдив.

Гр.Пловдив
Ул. Свобода № 15
Телефони за контакт:
+359 879 888 469
+359 887 111 169
Електронна поща: plovdiv@vipplus-mtl.com

Приемен кабинет
Гр.Бургас
Ж.к. Зорница, к-с Перла, бл. 1, вх. 2, партер
Телефони за контакт:
+359 888 564 384
Електронна поща: burgas@vipplus-mtl.com

Приемен кабинет за преглед и взимане на мярка за протеза, работилница за ортопедични обувки и стелки в гр. Kърджали.

Гр. Кърджали
Ул. Екзарх Йосиф №6
Телефони за контакт:
+359 878 551 077
Електронна поща: kardjali@vipplus-mtl.com

Приемен кабинет за преглед и взимане на мярка за протеза, работилница за ортопедични обувки и стелки в гр. Русе.

Гр. Русе
Ул. Независимост №2
Телефони за контакт:
+359 878 874 993
Електронна поща: ruse@vipplus-mtl.com

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.