Mедикотехническа лаборатория “Вип плюс” гр. София

2294
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Фирма „ВИП ПЛЮС МЕДИКОТЕХНИЧЕСКА ЛАБОРАТОРИЯ” – ЕООД е създадена през 1992 г. в гр. София, България. Тя се занимава с изработването на индивидуални протези за горни и долни крайници, използвайки полуфабрикати със СЕ сертификат.

Фирмата изработва също така и ортезни средства, корсети, индивидуални стелки.
Предлагаме детски ортези за вродени луксации на тазобедрената става, ортопедични обувки, стелки за профилактика на диабетно стъпало, протезни и протективни чорапи за протези, спортна ортотика и широк спектър от други ортопедични артикула. През последните години в стремежа си да предоставим на ползвателите на нашата услуга най-качествената такава на най-добра цена работим с ОТО-БОК България, ОСЮР – Холандия, РОДЕН – Франция, ВАГНЕР ПОЛИМЕРТЕХНИК – Германия, ЕНДОЛАЙТ и РСЛ СТИПЪР – Англия и ПРОТЕД – Турция. Всяка една от тези фирми има СЕ сертификация и много успешно работи на европрйския пазар. Нашата основна грижа е високото качество при конкурентна цена на изделията. Ние предлагаме комплексна услуга от медицински консултации. Фирмата е сертифицирана по ISO 13485 за производство и търговия с медицински изделия и е регистрирана в Агенцията за хора с увреждания като производител на медицински изделия.
В последните години ВИП плюс МТЛ въвежда нови технологии в производството на протези и ортези, като скениране на тялото, крайниците и рентгеновите снимки, и тяхната компютърна обработка с последващо изработване на модели от твърд полиоретан с триоперационна фреза, ламинации с флексибилни материали, електронни тестови гилзи изпълнени с дълбоко вакумиране, корсети и ортопедични стелки. Ние предлагаме не само протезиране, подобряващо възможностите за по-добър живот, но и гарантираме непрекъснат контрол върху процеса на реинтеграция на ползващия протеза или ортеза. В фирмата работят дипломирани медици, кинезитерапевт, протезисти и търговски мениджър. Висококвалифицирания персонал от специалисти осигурява професионално, прецизно и индивидуално насочено обслужване на всеки един пациент. Насочено търсим, усвояваме и развиваме новостите като ежегодно служителите преминават курсове за специализация в европейски центрове за протезиране. Персонала на ВИП плюс МТЛ членува в ИСПО – междунарадна организация на протезистите. Във ВИП плюс МТЛ с удоволствие ще изработим индивидуален пакет от услуги според специфичните нужди на пациента.
В крайна сметка едно предложение за първокласна протеза или ортеза се нуждае от нещо повече от високи технологии и ноу-хау – то се нуждае от комплексна услуга включваща и рехабилитация, и реинтеграция. Ние сме убедени, че комплексната услуга за по-добър живот е много повече от едно просто приспособяване.
Разполагаме с лаборатории в:
гр. София, кв.Манастирски ливади, ул.”Казбек” 53
гр. Варна , бул. Христо Смирненски 1 – МБАЛ „Света Марина” тел. 052/333455; 0879 888 470
гр. Стара Загора, ул. «Армейска» № 7 тел. 0887 111 175
Приемни кабинети в страната:
гр. Пловдив, бул. ”Алесандър Стамболийски” №105 – МЦ „Южен полъх” тел. 0894 207 124
гр. Плевен, ул.”Хемус” №10 тел. 0888 713 908
гр. Благоевград, ул.”Славянска” №42 тел.0878 656 325

ПРОДУКТИ


  • СЪВЕТИТЕ НА ВАШИЯТ ДОВЕРЕН ЛЕКАР
  • ПРОТЕЗИ
  • ЖИВОТ С ПРОТЕЗАТА(Съвети на специалиста)
  • ОРТЕЗИ
  • КОРСЕТОЛЕЧЕНИЕ(сколиози, кифози, артрози, фрактури)
  • ИНВАЛИДНИ КОЛИЧКИ
  • ПЕДИАТРИЧЕН КАБИНЕТ
  • НЕВРОСТИМУЛАЦИЯ

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.