Libra Passion Beauty Box

7437
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Libra Passion Beauty Box е малък онлайн бутик за продукти, произведени за нашия бранд. Името на бранда е вдъхновено от "Везни" - зодиакалният знак, който олицетворява красотата, хармонията и балансът в живота, а "Страстта" е това, което превърна една мечта в реален бизнес.

 

Все още сме в началото на пътя си и за момента имаме само Розовия руж и хайлайтер с дизайн листа от роза, който създадохме с много желание и любов. Мечтата ни е с този продукт да поставим началото на лимитирана серия продукти за грим с уникален дизайн.

 

Опитваме се да бъдем интересни, креативни и отговорни към заобикалящата среда, като редовно публикуваме интересна и полезна информация в нашия блог. Привърженици сме на устойчивата мода, отговорния потребителски избор и се опитваме да вдъхновяваме нашата аудитория, разказвaйки положителни и вдъхновяващи истории.

 

Нашата мисия е да ви помогнем да се почувствате уникално и да внесем допълнително радост, красота и усещане за щастие във вашето ежедневие!

Етиката на бъдещето

ГРИМ С ДИЗАЙН ЛИСТА ОТ РОЗА

Линк към ружа в Емаг

Допаминово облекло - как да се обличаме щастливо?

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.