Ka Beauty Studio - Козметичен център

3122
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Козметичен център КА BEAUTY предлага разнообразни процедури на лице и тяло, маникюр, педикюр, масажи, лазерна епилация и др.

Лазерна епилация за всички сезони! Бърза ефективна, безoпасна и безболезнена! Естетичен център КА beauty разполага с най-модерната апаратура, за да се погрижи за вашата красота, комфорт и успешни резултати. Предлагаме изключително разнообразни процедури за лице и тяло-третиране на целулит, лазерна епилация, подмладяване на кожата, лифтинг терапии, третиране на околоочен контур, кислородни терапии, воднодермабразио, микродермабразио, безиглена мезотерапия, почистване на лице, масажи, маникюр, педикюр и др. Кажете вашата нужда или проблем и ние заедно ще намерим решение за него.

ЕКИП:

Кристина Александрова:

Козметик с 13 години опит без прекъсване
Имам присътствие на редица международни обучения с авторитетни дерматолози, преподаватели и титулувани специалисти.
Посетила съм всички козметични симпозиуми, обучения и конференции с важност в сферата на естетиката.
Участвала съм на световни изложения и международни семинари на големите фирми в бранша.
По време на опита ми като козметик съм де сблъсквала с редица проблеми в професионалната сфера, които са ми помогнали да надградя придобитите знания и да усъвършенствам техниките.
Значението на думата козметика е разкрасяване. За мен не е само това. Според ме основната работа на козметика е да помага на клиента да се справя с проблемите, които той има в ежедневната грижа за себе си.
Да създаваш красота с ръцете си е дар, да получаваш признание от клиентите си е богатство, а да помагаш е щастие!

Ръчната пластика е изцяло ръчен метод за извайване на лицето и заличаване на бръчките. Резултатите само от една процедура са наистина впечатляващи.
В процеса на терапията се минава през следните етапи:

Изометрична релаксация на лицевите мускули, която се прави в 2 фази
Първа фаза – изометрично съкращаване на отделните мускули на лицето при умерено противодействие от страна на терапевта, при вдишване и задържане на дъха в рамките на 5 секунди. Това са характерни движения за лицевите мускули.

Втора фаза – издишване и постизометрична релаксация при леко пасивно разтягане по протежение оста на мускула.

Лимфен дренаж – за отстраняване на застойните явления в областа на лицето.
Лифтинг масаж – за преодоляване на гравитационния начин на стареене
Скулптуриращ масаж с мед – извършва се със специфични техники. Това изглажда дребните бръчици по лицето.
Маска – за 10-15 мин.
Нанасяне на финален продукт
Алтернатива на контурната пластика. Терапевтична процедура от специален набор техники насочени върху дълбоките структури и мимическите мускули, отговорни за повърхностните и дълбоки бръчки и релефа на кожата.
Резултатите от една процедура са наистина впечатляващи за клиентите ни.
Процедурата е истинска алтернатива на оперативния лифтинг. Точно за това решихме да предлагаме процедурата Ръчна пластика.
На клиентите ми давам съвет да си направят 5 процедури за още по добър ефект. Ръчната пластика може да се прави целогодишно кожата става все по- хубава сияйна и с лифтинг ефект, без химия без филъри без ботокс.

 

Почистване на лице
Почистването на лице е основна козметична процедура. Над нея се надграждат всички останали процедури.
Почистването на лице е хигиена и здраве, то е задължително за всеки човек, мъж, жена, деца след определена възраст.
Кожата на лицето е подложена непрекъснато на влияние от външни фактори, които я замърсяват пряко, както и вътрешно чрез храната.
Всеки човек е необходимо да полага ежедневни домашни грижи за почистването на кожата на своето лице, но от изключителна важност е да знаем, че е необходимо през определен период от време да си правим професионално почистване на лице при квалифициран козметик.
Професионалното почистване на лице е почистване на кожата в дълбочина. То преминава през редица стъпки, които сам човек в къщи не би могъл да осъществи

Wish pro

Wish pro Plus e:
Магнитна вливаща технология, която конвентира магнитните пулсации в активно магнитно поле, което създава светлина или електричен ток.
15 мин неинвазивна терапия, с моментални резултати след първата процедура.
Нежните масажни движения и притискането на серия от мускулни и лимфни точки по време на процедурата освобождават стреса, балансират лимфодренажа и осигуряват лифтинг ефект.

 

Лазерна Епилация

Диоднияр лазер на Elysion-Pro премахва окосмяването, атакувайки пигмента на космения фоликул-меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на клетката без да уврежда кожата.
За различните зони на тялото периода за извършване на процедурите е 30- 90 дни.
Необходимият брой процедури също е съобразен с третираната зона и е 6- 10 процедури.
Процедурата е без възтановителен период.

Venus Legacy

С VENUS LEGACY се прилагат безопасни и ефективни процедури, които оформят контура на тялото, редуцират целулита, стягат отпуснатата кожа, намаляват финните линии и бръчици по лицето и тялото, без дискомфорт и без необходимост от възтановителен период.

Женя Георгиева Вълкова:

ТЕРАПЕВТ-МАСАЖИСТ

Започва работа през 2005г в к.к Константин и Елена. През 2006г работи и в Банско. Завършва Център за професионално обучение <<ЕВРОПА 1997>> в гр.Варна
От 2018г. работи в КА beauty studio, където се специализира в работа с висок клас апаратура. Постига отлични резултати в работата си с лазерна епилация.

Биляна Малева:

-терапевт-масажист

Завършила колеж Делта - Пловдив през 2006г.
От 2006г. до 2013г. работи като масажист в екипа на д-р Станчева в БЛЦ "Камена" - Велинград.
От 2013г. започва работа в София.
От 2015г. работи за Ka beauty studio, където провежда допълнителни квалификации и се специализира в работата с висок клас апаратура.
Отличен консултант, с най-добри резултати при отслабващи и антицелулитни процедури (мануални и апаратни).

"Няма по - голяма награда за труда ми от признанието на доволните клиенти!
Благодаря за доверието!"

Горди сме да представим новият член на нашия екип:

Таня Панкова:

- медицински козметик

Завършила Медицински колеж Враца със специалност Медицинска козметика.
Ученичка на д- р Данчо Етугов.
Лектор в Академия за професионално обучение Инфинити на млади козметици.
“Работя в сферата на красотата от 18 год, имам богат опит в работата с апаратни терапии, козметични терапии, диагностика и грижа за кожата, Ръчна пластика, Фасциална терапия и мезотерапия.
За мен качественото обслужване, комфортът и удовлетвореността на клиентите са основна задача.“

Ваня Асенова:

Маникюрист и медицински педикюр

Ваня работи от 5г. в сферата на красотата. Изключителен професионалист с прецизност към детайла.
"Маникюрът е визитната картичка на всяка дама, а педикюрът носи лекота, нашите крака са средството което ни води по света.”

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.