Хоспис “Маринела” гр. София

7679
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Хоспис “Маринела” се намира в София, кв. Овча купел, ул. "Любляна" № 34Б, с прекрасно изложение към Витоша. В хосписа пациентите получават денонощно 24 часово обслужване и медицинско наблюдение.
Приемат се възрастни и болни лица в слединсултни състояния, хронични заболявания, след тежки оперативни интервенции, онкоболни, хора с травми и др.
За потребностите на настанените се грижи екип от лекар-консултант, анестезиолог-реаниматор, специалист по палиативни грижи, медицински сестри, болногледачи, рехабилитатор и социален работник. Всеки пациент получава индивидуални грижи и внимание, а персоналът се стреми към максимално облекчаване на страданието.
За всеки пациент се съставя индивидуална рехабилитационна програма при постъпване в стационара. При нужда се правят консултации с лекар-специалист.
Хосписът разполага с 60 многофункционални легла. Обстановката е уютна и модерна, стаите са оборудвани с всички съвременни удобства. Храната е здравословна и диетична, съобразена с нуждите на пациентите.
ГАЛЕРИЯ

КОНТАКТИ
София, кв. Овча купел
ул. "Любляна" № 34Б.
Телефони: 087 871 05 01, 088 465 05 15, 087 891 35 26
Уебсайт: http://www.hospismarinela.com/

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.