Андреева Орто - ортодонтски кабинет гр. София

31379
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Нашата мисия
Нашият екип има за цел да предостави на всеки пациент възможно най-ефективното, качествено и индивидуализирано ортодонтско лечение. Квалифицираният персонал и приятната атмосфера на нашия кабинет ще Ви даде нужната сигурност в успеха по пътя към хубавата усмивка и здравето на цялата уста. Добре дошли!

Екип
Проф. д-р Лаура Андреева е завършила Факултета по Дентална Медицина – София през 1983 с отличие. Има специалности по:
• социална медицина и организация на здравеопазването (1990 г.)
• ортодонтия (1992 г.)
• обща дентална медицина (2005 г.)

Дългосрочна специализация е провела в Кралския Университет на Лиеж – Белгия през 1996 год. През 2003 год. защитава докторска работа на тема „ Показания за лечение на отделната зъбна дъга в ранно смесено съзъбие”. През 2005 става доцент по ортодонтия във Факултета по Дентална Медицина, където е и преподавател. Проф.д-р Лаура Андреева е президент на Българското Ортодонтско Общество, президент на българския филиал на Академията Пиер Фошар, член на Световната и на Европейската Ортодонтска Асоциация.

Д-р Виктория Гургуриева е завършила Факултета по Дентална Медицина – София през 2007. По настоящем докторант по Ортодонтия във Факултета по Дентална Медицина – София. Нашият екип редовно посещава местни и международни ортодонтски събития и конгреси, за да обогатява знанията и уменията си в прилагането на най-новите методи и технологии.
Мария Михайлова – мениджър

УСЛУГИ

  • Ранно лечение
  • Ортодонтия за възрастни

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.