Estethica Evolution Office Sofia - представител на здравна група Estethica за България

10132
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

 

Estethica Evolution Office Sofia е официален и единствен представител на здравна група Estethica за България. Нашия екип е създаден да направи мост между Вас и нашите болници в Истанбул. Целта на нашата работа е да Ви предоставим най-качествената и бърза услуга за мечтаната от Вас процедура и да съкратим периода за Вашата мечтана визия.

Основните ни дейности са:

* уголемяване на гърди
* уголемяване и повдигане на гърди
* намаляване на гърди
* ринопластика
* вторична ринопластика
* Vaser липоскукция
* SLIM LIPO
* трансплантация на коса
* дентални услуги
* стомашен ботокс
* козметични услуги

Vaser липосукция
Vaser липосукцията е надеждна техника за оперативно отстраняване на нежеланата мастна тъкан и целулит, предимно в областта на корема, бедрата, седалището и коленете. Обучени в тази техника хирурзи са в състояние да изваят идеалните пропорции на тялото с липосукция. Липосукцията допринася за оформянето на тялото на пациентите, особено в областите, устойчиви на диети и упражнения.

Slim lipo
Процедурата Slim Lipo използва модерна технология с двойна дължина на вълните на лазерната енергия, с която се постига изгаряне на клетъчните мембрани на подкожната мазнина, специално предназначен за лесно и контролирано стопяване на подкожната мазнина в големи зони – с по-малко време за следоперативен престой, значително по-малко синини за
сметка на забележителни резултати!

Трансплантация на коса
Присаждаждането на коса се състои от няколко основни етапа - извличането на космените фоликули, изграждане на микроканали в реципиентната област и трансплантация на
присадките. Техниката на трансплантацията на коса позволява присаждане на 5.500 микроприсадки (12.500 – 15.000 космени фоликула) в рамките на еднодневно присаждане. Изборът на всички пациенти на Здравна Група estethica посочва, че методът на присаждане и техниката на специализирания екип е основен фактор за желан резултат.

Дентални услуги
Холивидска усмивка - Денталната естетика има за цел да осигури на пациентите самочуствие да се усмихват повече и по-уверено. Създаването на перфектната усмивка с индивидуален дизайн е предимство.
Зъбни импланти - Зъбният имплант всъщност е изкуствен зъбен корен, който се поставя в челюстта, за да замести липсващ зъб. Зъбните импланти са изработени от чист титан - материал, който е напълно биосъвместим (съвместим с телесните тъкани).

Стомашен ботокс
Стомашният ботокс е процедура, което отнема 15 минути и се поставя под седация, като пациентът е в състояние на сън и не помни нищо от самата процедура. Позволява загуба на
тегло между 7 и 15 килограма в една процедура.
Ботоксът е медицински протеин, получен от бактерии, наречени "Clostridium botulinum", прилагани в организма чрез контролирано инжектиране. Този протеин блокира електрическия поток в нервите в зоната, в която се прилага, като намалява свиването на мускулите в продължение на 4-6 месеца.

Козметични процедури
• Дермални филъри 'Сочните, плътни устни и повдигнатите скули са символ на здраве и младост. Прекомерната загуба на тегло или незадоволителните пропорции на лицето са причина повечето дами да търсят решение в апликацията на дермални филъри.'
• Инжектиране на ботокс 'Ботокс е най-използваното и ефективно anti – aging лечение в света, но също така е чудесно за лечение на други проблеми като бруксизъм и хиперхидроза.'
• Мезотерапия Инжекционно поставяне на комплекс от полезни за кожата витамини, минерали и аминокиселини.

ЛИНК към Instagram профил

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.