Елена Христова – консултант Vega Test

5716
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Заместете думата ДИЕТА с ВЕГА ТЕСТ и оставете тялото Ви да реши какви храни и напитки да консумира!
ВЕГА ТЕСТ е компютърна диагностика, с която се осигурява здравословно хранене с най-подходящите и толерирани от организма храни.Апарата е нов клас биоелектроника и работи на принципа на електрпунктурата.
С ВЕГА ТЕСТ се установява кои храни организмът разгражда, усвоява бързо и превръща в енергия, съответно – кои от тях разгражда бавно, не усвоява и натрупва като мастни депа, шлаки, токсини.
Компютърният ВЕГА ТЕСТ е безболезнен, точен,бърз, без облъчване, безкръвен.
Резултатите са готови веднага, а теста е с продължителност 45 мин.- до 1 час.В предварително изготвен фиш се отбелязват храните и напитките, които може да консумирате без ограничение,, тези които трябва да ограничите за 3 месеца и тези, които да избягвате 6 месеца.
Теста е препоръчително да се повтори след 3 или 6 месеца, за да се направи реална преценка кои от забранените храни и напитки могат да се включат отново в менюто Ви.
КОНТАКТИ
Елена Христова – консултант Vega Test
Адрес: гр. Пловдив
Моб. тел.: 0885 415 300
E-mail: e_hrisi@ abv.bg

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.