Д-р Татяна Мороховец - Гастроентеролог гр. София

8196
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Татяна Мороховец е специалист вътрешни болести и гастроентерология и предлага диагностика и лечение на:

  • наднормено тегло
  • метаболитен синдром (висока кръвна захар, високо артериално налягане, високи холестерол и триглицериди)
  • стомашно-чревни заболявания (язва, гастрити)

Д-р Мороховец работи в Отделение по Гастроентерология, МБАЛ Софиямед до 14,00 ч. и има договор с НЗОК.

  • Конвенционална ехография Абдоминална ехография и повърхностни структури – първо ниво
  • Абдоминална доплерова ехография – второ ниво
  • Конвенционална гастроинтестинална ендоскопия с биопсия – първо ниво

В отделението по гастроентерология се диагностицират и лекуват заболявания на гастроинтестиналния и билиарния тракт, черния дроб и панкреаса. Отделението разполага с модерна ехографска, ендоскопска и рентгенова апаратура на фирмите Storz, Siemens и Philips.


Освен това специалистът приема пациенти в МЦ Фи Хелт, който се намира на ул. Проф. Александър Фол 2, вх. В, ет. 1.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.