Dr Smily - Д-р Красимира Гогова , Д-р Иван Иванов – Лекар по дентална медицина София

3846
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Dr. Smily - За нас е важно да ви посрещнем и изпратим с усмивка.

Професионализъм, иновативни технологии и методи на лечение, индивидуално отношение към пациента, съчетана с повече от 25 години опит. На това може да разчитате при нас, в дентална клиника Dr. Smily.

В Dr. Smily ще ви посрещнат Д-р Красимира Гогова и Д-р Иван Иванов, талантливият екип от професионалисти, на който може да се доверите.

Д-р Красимира Гогова основава собствената си дентална клиника през 1991 г., която продължава да развива успешно и да се радва на усмивките и отличните отзиви на стотици пациенти.

Д-р Иван Иванов става незаменима част от екипа на Dr. Smily веднага след завършването си. От тогова до сега д-р Иванов печели доверието на пациентите с прилагането на нови методи на лечение и практични съвети за здравословен начин на живот, към който спада и устната хигиена.

В Dr. Smily използваме иновативни и доказани технологии, които да гарантират Вашата красива усмивка! Новите методите, които прилагаме, позволяват по-бързо, безболезнено и по-малко инвазивно лечение, за да сме сигурни, че всяко следващо посещение при нас ще бъде с свързано с повече положителни емоции.

За нас е от изключителна важност да направим посещението при зъболекар възможно най-комфортно за пациента. Ние прилагаме индивидуален подход към всеки случай. Защото за нас в Dr. Smily, всеки пациент е специален, а качественото лечение е наш Приоритет №1 !

Запишете час за преглед при Д-р Красимира Гогова и Д-р Иван Иванов на тел. 0888 636 467

Работно време

Понеделник- Четвъртък - 14:00 ч. - 22:00 ч.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.