Д-р Иван Илиев Иванов – акушер-гинеколог гр. Омуртаг

32681
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Иван Илиев Иванов практикува като лекар специалист акушер – гинеколог на територията на град Омуртаг. Лекарят има богат професионален опит в областта на гинекологията и извършва: гинекологични прегледи и лечение на гинекологични заболявания.


Акушер – гинеколог Д-р Иван Илиев Иванов предлага на своите пациенти женска консултация, гинекологични прегледи и ехография. Доктор Иванов извършва онкопрофилактични прегледи с цитонамазка.
Цитонамазка е метод на изследване, който се използва за профилактика и скрининг на рак на маточната шийка. При това изследване акушер – гинекологът взема повърхностни клетки от шийката на матката, които се изследват за предракови промени. След въвеждането на профилактичната цитонамазката, ракът на маточната шийка значително е намалял у нас и в развитите страни.
Акушеро-гинекологичния кабинет на доктор Иван Илиев Иванов е оборудван със съвременна техника за извършване на ултразвукови изследвания, диагностика и лечение на хормонални и менструални проблеми. В акушеро-гинекологичния кабинет на Доктор Иван Илиев Иванов, ще получите индивидуално внимание и съвети, относно бременноста, начини за предпазване от нежелана бременност и гинекологични заболявания.

УСЛУГИ
Д-р Иван Илиев Иванов извършва диагностициране и лечение на гинекологични заболявания. Лекарят предлага консултации при възникване на:

  • хормонални смущения – стерилитет, климакс
  • болки и смущения
  • менструални проблеми
  • гинекологични проблеми

Доктор Иван Илиев Иванов извършва ранно диагностициране на ракови заболявания на гърдите и маточната шийка. Предлага широк спектър от гинекологични услуги:

  • поставяне на вътрешноматочна спирала
  • вземане на секрет за извършване на микробиологични изследвания и други.


КОНТАКТИ
Д-р Иван Илиев Иванов – акушер-гинеколог
Адрес: гр. Омуртаг, ул. Търновска 55, Ет. 3, Каб. 35
Моб. тел.: 0889 045 120

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.