DENTAL X LAB - Дигитална рентгенова лаборатория гр. София

6466
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

В дигитална рентгенова лаборатория DENTAL X LAB се използва както стандартната филмова техника, така и най-новата технология за извършване на дентални рентгенографии – дигиталната, чрез която се получават висококачествени цифрови изображения и значително намаляване на йонизиращото лъчение на пациентите.
Стандартните зъбни рентгенови снимки се получават 5 минути след извършване на рентгеновото изследване, а панорамните, темпоромандибуларните, телерентгенографиите, снимките на синуси и китки, се получават и на плака и в дигитален вариант до 1 минута след приключване на изледването.

Ако снимките са в дигитален вариант, Вие и вашият стоматолог, получавате дигиталните изображения на направените ви графии директно на вашия компютър. Получавате парола и потребителско име при регистрация в лабораторията от лаборанта, който извършва вашето изследване. Можете да разглеждате снимките си или да ги изтегляте. Дигиталните снимки могат да се съхраняват в електронен вид, което елиминира опасността от загуба. По този начин вие можете да споделяте образа и с друг специалист без да се налага повторно снимане.
Качеството на дигиталния образ е значително по – високо от това на обикновения рентгенов филм. Той може да се подобри или да се визуализира в многократно увеличен размер, което позволява на стоматолога по – лесна диагностика. Чрез дигиталните системи, вашият стоматолог може да архивира всички ваши снимки и по този начин да осъществява лесно проследяване на лечебния процес.
 УСЛУГИ
- интраорални зъбни рентгенови снимки
- екстраорални рентгенови снимки

Допълнителни контакти


гр. София, Дондуков 72-76, ет.1, ап.3 (вход откъм ул. Тракия 2 А) [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.