Д-р Xристо Михайлов – хирург гр. Варна

15849
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Христо Михайлов е завършил ВМИ Варна, дипломиран лекар от 1986 г. Работи като специалист хирург по настоящем във ВМА МБАЛ Варна.

От над 15 год. освен хирургия, специализира, изучава и работи нетрадиционни методи на лечение.
Специализирал и сертифициран за прилагане на хипноза и хипнотерапия, Рейки ІІІ ниво, Теате, Каруна рейки, Су-Джок, Сейким Мастер – Сейкхем и Изисейким, Оллав-Мастер и Амма Деус и др. Практикува и провежда медитации. Посещавал духовни практики и енергийни места по света: Турция, Китай, Тибет, Непал и Индия, Перу -Мачу Пикчу,  Боливия.
Пътешестие в Йордания, река Йордан, древния град Петра, Индонезия-Бали и др.

Като хирург работи обща и ендоскопска хирургия, гнойно-септична хирургия, лечение на рани, диабетно стъпало.

Член на европейската асоциация за лечение на рани-ЕWMA, член на Духовна академия Мистерите Мадара и редактор на езотеричния елактронен вестник “Хармония и Светлина”.
 
В езотериката съчетава традиционната и холестична медицина с философски поглед над заболяванията на хората.

ДЕЙНОСТ
  • Обща и  Ендоскопска хирургия
  • Гнойно-септична хирургия
  • Диабетно стъпало
  • Инфектирани рани
  • ВАК терапия
Уебсайт: www.ezoterikabg.com

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.