Д-р Христо Георгиев - съдов хирург гр. Велико Търново

13991
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доктор Христо Георгиев е съдов хирург, практикуващ в град Велико Търново. Той завършва медицина в Медицински университет гр. Плевен през 1992 г. Специализира обща хирургия в ИСУЛ при доц. Д-р Желязков. През 2005 г. придобива специализация по съдова хирургия в клиниката „Св. Екатерина“ при професор Д-р Чирков и професор Захариев.


Доктор Христо Георгиев има завършена магистърска степен по здравен мениджмънт в СА "Д. А. Ценов" гр. Свищов. Освен това има специализации в следните направления:

  • ендоваскуларна хириргия - в болница Токуда, при доц. Червенков
  • ехография на съдови заболявания
  • лазерно лечение на съдови заболявания и склеротерапия

В момента Доктор Христо Георгиев е началник на „Съдова хирургия“ в Русе, но приема пациенти и в кабинет в град Велико Търново.
ГАЛЕРИЯ

УСЛУГИ

  • диагностика и лечение на съдови заболявания
  • пресотерапия
  • лимфен дренаж
  • склеротерапия
  • лазерна аблация
  • безкръвно лечение на разширени вени

Доктор Христо Георгиев провежда диагностични прегледи, на пациентите посетили кабинета му. Хирургът извършва подробен клиничен преглед, екодоплер и назначаване на неинвазивни изследвания. След получаване на резултатите се назначава адекватно лечение.
В своята практика Доктор Христо Георгиев се е специализирал в лечението на хронични и остри артериални и венозни заболявания, оперативно лечение на стрипинг и флебектомия, хирургически интервенции по долните и горните крайници.
Адрес : град Велико Търново, ул. Марно поле № 21, ДКЦ I , ет. 2, каб. 237
Д-р Георгиев приема пациенти в кабинета си всяка Сряда и Петък след 16:00 часа.
Телефони за записване : 0878 321 688; 0887 096 814

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.