Д-р Юрий Асенов – пластичен хирург гр. Пловдив

28503
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р ЮРИЙ АСЕНОВ е пластичен хирург. Специализирал е пластична, естетична и реконструктивна хирургия. Д-р Асенов предлага всякакви естетични корекции на глава, шия, тяло и крайници, използвайки най-съвременните методи. Д-р Асенов практикува в клиника “Торакс”, град Пловдив.

От 1984 - 1990година практикува обща хирургия. От 1992 -2005 е завеждащ на клиниката по изгаряния и пластична хирургия в  ЗМИ – Пловдив.

Доктор ЮРИЙ АСЕНОВ е специалист по пластична, естетична и реконструктивна хирургия. Има 32 годишен трудов стаж (1990 – 2016г.) са посветени на пластичната хирургия.

Завършва “Медицина” през 1984г. в Пловдивския медицински институт. През 1990г. придобива специалност по “Обща хирургия”, а през 1996г. е един от първите, които придобиват нововъведената в България специалност по “Пластична и естетична хирургия”.

Доктор АСЕНОВ е редовен член на Българската асоциация по пластична, реконструктивна и естетична хирургия. Член е на Европейската асоциация по пластична хирургия, както и на Европейската и Световна асоциации по изгаряния и пластична хирургия.

В Клиника “Торакс” той извършва всички видове естетични корекции на главата, шията, тялото и крайниците, използвайки най-съвременните методи. Това води до краткотраен престой и отлични следоперативни резултати.


Дейности

  • Фейслифт
  • Липосукция
  • Увеличаваща мамопластика
  • Корекция на нос
  • Корекция бюст
  • Корекция на Уши
  • Боткокс
  • Абдоминопластика (Пластика на Корем)
  • Филъри
  • Мезотерапия

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.