Botanic - БРАНДЕКС БЪЛГАРИЯ ЕООД

7560
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Здравейте приятели,
Ботаник е серия натурални продукти създадена с много любов.

За всеки продукт избираме най-добрите съставки. Търсим доказателства за тяхната ефективност – както от хилядолетния опит на народната медицина, така и от съвременни медицински проучвания. Анализираме задълбочено концентрациите и дозите, комбинираме екстракти със синергичен механизъм на действие, за да сме сигурни в желания ефект. Избираме измежду най-добрите световни доставчици и производители, с отлична репутация.
Не добавяме изкуствени консерванти, оцветители, овкусители, ароматизатори, нито съставки от животински произход. Всичко това е породено от огромното ни желание да сме възможно най-близо до растенията. Освен че са храна, те са и лек за нашите здравни неразположения, защото съдържат букет от специфични фито съставки с благоприятно за човешкия организъм действие.

Здравето включва физическо, емоционално и душевно благосъстояние. Затова всяка погрешна стъпка, която касае дори и само един от тези три аспекта, води до дисбаланс, а ако се повтаря системно – и до заболяване. Симптомите на болестта са сигнал, който получаваме, за да се поправим. За съжаление, често прибягваме само до лечение на симптомите (например чрез обезболяващи препарати) и макар да се изправяме на крак, проблемът остава нерешен, изявява се отново и може да хронифицира.

Съветът ни е винаги да подхождате към болестта в дълбочина, търсейки причините в действията си спрямо себе си и околните, както във физически, така и в духовен аспект. Наред с това можем да се възползваме от подкрепата на природните продукти, защото те по естествен начин подпомагат защитните сили на организма.
Ако са добре селектирани и дозирани, растителните екстракти нямат негативните въздействия на повечето синтетични препарати.

Обичаме това, което вършим, и създаваме продукт, само ако вярваме, че сме направили най-доброто. Здравето ни зависи не толкова от еднократните големи подвизи, а по-скоро от малките ежедневни разумни действия. Пожелаваме ви да имате силата да сте постоянни в тях, за да го опазите!

Бъдете здрави!

На 2, 3 и 4 юни пред Паметника на Свободата в София се състоя изложението "Мисия здраве", в което Брандекс България представи серията продукти Ботаник и спечели нови приятели и съмишленици. Организаторите се бяха подготвили със сериозна спортна програма, с инициативи и игри за малки, и големи в различни спортове.

Форфлекс беше специален подарък за победителите в организирания волейболен турнир.

Фактът, че здравословният начин на живот е кауза за много хора е безспорен стимул да продължаваме да създаваме нови продукти.

Продукти:

 

 

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.