360 Health Club - фитнес клуб гр. София

16026
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Непринуденост, спокойствие и време – елементи, така често липсващи в нашия трескав, модерен живот.
Добре дошли в 360 Health Club, разположен във впечатляващия 5-звезден Хотел Маринела, в сърцето на София. Единственото място в София, което разполага с прекрасна Японската градина, пълна с екзотични растения и уникалност.

В нашето напрегнато ежедневие, където всичко се случва на бързи обороти, притискат ни срокове и доставки, засипва ни ненужна информация, няма ли да е страхотно, да има местенце, където ще може да бъдете сами със себе си, където да се поглезите с най-доброто. Е, къде ще намерите такова място, ако не във 360 Health Club Хотел Маринела.

Място, което ще зареди с енергия тялото, духа, ума

screenhunter_21562-jun-05-09-38

Фитнес клуб от ново поколение, където Вашето спокойствие е толкова важно за нас, колкото и натоварващите фитнес тренировки.

Още на вратата ще бъдете посрещнати от нашият служител „Връзки с клиенти”, който ще Ви приветства с „Добре дошли” и ще Ви съдейства през целия Ви престой.
Очакваме Ви!

ФИТНЕС

screenhunter_21563-jun-05-09-38

Единствената фитнес зала в София с изглед към 20 метров плувен басейн и Японска градина.
400 кв.м оборудвани с последно поколение фитнес уреди-Life Fitness, кардио зона с 14 кардио уреда, зона за свободни тежести, стречинг зона, както и революционния уред за стягане на мускулатурата и стопяване на килограми-Fitvibe. Перфектна възможност за перфектни резултати!

ПЛУВАНЕ
При нас ще откриете невероятен , 20 метров закрит басейн, който е подходящ както за сериозни спортни занимания, така и за плуване за удоволствие и релакс.

Плуването е идеална тренировка не само с цел физическо натоварване на тялото, но и с цел психическо разтоварване и релаксация. През летните горещи месеци, плуването е отлично спортно занимание, което позволява да охладите тялото, докато изгаряте калории.

screenhunter_21565-jun-05-09-38

Плуването е единственият спорт, който може да Ви даде ползите от една кардио тренировка и в същото време да развие мускулатурата, така както би могло да се случи, само при тренировка с тежести.

При нас може да намерите следните услуги:
- Свободно плуване
- Уроци по плуване за деца и възрастни
- Състезания
- Детски басейн /t 32o C
- Занимания и курсове по гмуркане

screenhunter_21567-jun-05-09-38

Предимства на плуването
1. Плуването има изключително добро влияние върху цялостното и хармонично развитието на тялото и мускулатурата.Подобрява имунитета и има отлично действие за закаляването на подрастващите.
2. Помага за поддържането на нормални нива на кръвно налягане и холестерола, като по този начин гарантира правилното действие на сърцето и сърдечно- съдовата дейност.
3. Намалява риска от инсулт, инфаркт и диабет и подобрява дейността на белите дробове и белодробния капацитет.
4. Подобрява гъвкавостта на ставите и осигурява възможност за повишаване нивото на физическа активност. Казано накратко, плуването върши чудеса за свалянето на наднормени килограми.
5. Той е идеален за тези хора,на които им е трудно да извършват натоварващи и тежки физически упражнения, които натоварват ставите. Това е така, защото теглото на тялото във вода е около 1 / 10 от теглото на сушата.
6. Изключително подходящ спорт за бременни жени, както и за хора, които страдат от артрит и болки в гърба.
7. При плуването риска от нараняване и контузии е минимален, в сравнение с всеки друг спорт.Това Ви дава възможност да се наслаждавате на физическото натоварване, без притеснения , че ще получите травми или контузии, които иначе са съпътстващи при повечето спортове.
8. Можете да се отдадете на плуване както преди, така и след тежка „суха” тренировка.
9. При плуването участват най-голям брой мускули, в сравнение с другите спортове, като най- голям е акцента върху мускулите на ръцете и краката.
10. Особено подходящо за хората, страдащи от различни травми, болки в гърба, артрит и степен на инвалидност, за които тренировките с тежести и груповите занимания са неподходящи.
11. Плуването е подходящо за пациенти в следоперативен период, с оглед избягване на мускулна атрофия при иначе заседнал начин на живот.
12. Установено е, че плуването действа релаксиращо на ума и тялото, предимно чрез регулиране на дишането и стимулиране на кръвообращението.

screenhunter_21566-jun-05-09-38

ГРУПОВИ ЗАНИМАНИЯ
Думата „Аеробно”, буквално преведено, означава „с участието кислород”. Аеробните упражнения представляват упражнения, в които участват големите мускулни групи, за продължителен период от време (от 20- 60 мин), при пулсова честота между 120-140 удара в минута и са с цикличен характер. Аеробната дейност подобрява изключително много сърдечнo-съдовата дейност, белодробната активност и помага за по-бързия и по-ефективен пренос на кислород до всички части на тялото.

При аеробното натоварване сърдечния мускул работи по-ефективно и съответно с всеки удар изтласква по-голямо количество кръв. Така с по-малко работа сърцето снабдява всички части на тялото с по-голямо количество кислород, за по-кратко време.

Груповите аеробни занимания са чудесен начин за достигане на вашите фитнес-цели. При нас ще срещнете опитни инструктори, отлична база и съмишленици, които ще направят заниманията забавни и приятни. Болшинството от заниманията съдържат 50-10 минути загряване, упражнения за коремните мускули, стречинг и 5 минути релакс. Заповядайте!

screenhunter_21570-jun-05-09-39

Груповите занимания по спининг предоставят възможност на участнците, целенасочено и контролирано да изпълняват упражненията със собствено темпо, но под наблюдението на спининг инструктор и мотивирани от останалите участници в групата. Колоезденето не натоварва ставите както упражненията с тежести и е много подходящо при затлъстяване, рехабилитационни програми и др.

Заниманията продължават между 45 -60 мин. и се изразходват средно около 450-600 ккал. Колоезденето не само изгаря калории, но също така подпомага и ускорява метаболизма, което от своя страна води до редуциране на килограмите. Колоезденето увеличава мускулния тонус и мускулната сила и издръжливост. Чудесно оформя седалищните мускули, бедрата и глезените.

screenhunter_21572-jun-05-09-39

Каква е ползата от спининга?
- Повишаване на аеробната издръжливост
- Увеличаване на мускулната сила и издръжливост
- Подобрява координацията, баланса и рефлексите
- Предпазва от гръбначни изкривявания
- Повишава мобилността в ставите
- Намалява подкожните мастни натрупвания
- Ускорява метаболизма
- Редуцира кръвното налягане и сърдечния пулс
- Подобрява циркулацията и имунитета.

screenhunter_21573-jun-05-09-39

360 Health Club работи заедно с Мултиспорт

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.