Проф. д-р Енчо Калчев - Хирург гр. Варна

8994
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Проф. Д-р Енчо Калчев, д.м.н. е един от най-авторитетните хирурзи в страната.
Има две специалности: по хирургия и по анестезиология и реанимация.
Защитава успешно научната степен "кандидат на медицинските науки" през 1976г., а през 1978г. е избран за доцент.
През 1984г. защитава научната степен "доктор на медицинските науки", а през 1985г. е избран за професор.
Професор Калчев широко ползва световния опит, благодарение на многобройните си специализации в Русия, Германия, Франция, Япония и др., което разширява възгледите му и разнообразява практическата му работа като хирург.
Има над 90 публикации в наши и чужди списания и участия в международни научни форуми.
През 1993г. втори след София въвежда ендоскопските (безкръвни) операции в България при камъни на жлъчния мехур, а в 1997г. пръв извършва ендоскопска операция за миома на матката с поливалентен екип.
Още информация:
Голямо е разнообразието на извършваните от него и екипа му операции: коремна хирургия, заболявания на щитовидната жлеза, гинекологични операции.
Пръв организира и създава Клиника по ендоскопска хирургия в к.к. Албена през 1996г., която функционира и днес като Специализирана Болница за Активно Лечение.
Пръв въвежда принципите на еднодневната хирургия с пролежаване не повече от 20 до 36ч., което е съпроводено с бързо възстановяване и ранна работоспособност.
Проф. Калчев работи в СХБАЛ – специализирана хирургическа болница за активно лечение. В болницата се извършват лапароскопски операции при камъни на жлъчния мехур, кисти на черния дроб, хернии и апендицит, миоми на матката, кисти на яйчниците и при сраствания на маточните тръби; радикални операции при хемороиди с ултразвуков апарат без рецидиви на заболяването, миниинвазивни козметични операции и операции при заболявания на щитовидната жлеза.
Проф. Калчев лично оперира пациентите си и провежда следоперативното наблюдение и лечение.
Проф. Енчо Калчев провежда консултации в "Клиника Професор Коеви" всяка сряда от 14.30 часа.
Записвания на телефон: 052 634450.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.