Яница Неделчева – Психотерапевт гр. София

12829
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Яница Неделчева е специализирала семейно консултиране и психотерапия, емоционално фокусирана терапия и е сертифициран водещ на групи за родители, както и международен обучител.


Областта на нейната професионална компетентност включва помощ при учене, памет и когнитивни процеси, работа с малцинства, миграция и бежанци, психологично консултиране, семейно консултиране и психотерапия, междукултурна психология, психология на развитието, психология в образованието, емоции и мотивация, психология на малката група, социална психология, насилие, травма, превантивна психология, трудова и организационна психология.


Образователно-квалификационна степен: Магистър
Специалност: Психологическо консултиране / Фамилна терапия
Други специалности и специализации: Обучение на обучители
Докторант по педагогическа психология в СУ „Свети Климент Охридски“ – гр. София
Стаж по специалността: 10 години

В момента работи като Изпълнителен директор, фамилен консултант и обучител в Мобилен тренинг център “ ПОЗИТИВНИ 365″, на който е и основател. Центърът предлага психологическо консултиране и подкрепа на деца, семейства и специалисти, обучения и групова работа, както и супервизия на специалисти от помагащите професии. Предлага и онлайн консултиране с предварително записан час.

Допълнителни контакти


pozitivni365.com

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.