Югоизточна Ветеринарна Клиника - св. Анна

2521
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Най-модерното оборудване в сектора – ехограф, рентген, пълна клинична лаборатория включваща пълна кръвна картина и биохимични изследвания, ЕКГ, системи за мониторинг. При извършване на операции пациентите ни са под инхалационна анестезия, която е щадяща и безопасна за тях. Самите операции се извършват под контрола на електрокаутеризация.

Услуги:
- Прегледи
- Ваксини
- Обезпаразитяване
- Манипулации
- Хоспитализация
- Спешна помощ
- Образна диагностика
- Изследвания
- Стоматология
- Кастрации
- Операции

Адрес: гр. Черноморец, ул.”Александър С. Пушкин” 4
Адрес: гр. Созопол, ул.”Анаксимандър” 29

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.