Цитолаб ЕООД - Служба по трудова медицина гр. Велико Търново

5167
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ


Цитолаб ЕООД е Служба по трудова медицина. Предлагаме комплексно обслужване в цялата страна съгласно ЗЗБУТ и Наредба 3 за СТМ. Договор за обслужване от служба по трудова медицина ще Ви бъде изискван от органите на Инспекцията по труда, РИОКОЗ и други институции по най-различни поводи.

Законът за ЗБУТ /Здравословни и Безопасни Условия на Труд/ бе приет в края на 1997. Прилага се задължително във всички предприятия и места, където се осъществява трудова дейност или се провежда обучение. На обследване подлежат всички работни места Извършваме оценка на риска и Ви представляваме пред инспектиращите органи при проверки.
Разглеждаме случаите на трудови злополуки и професионални болести, включително и при искове по чл. 200 от Кодекса на труда. Ще изградим и поддържаме групи по условия на труд. Изтотвяме инструкции, заповеди, книги и други документи, задължителни за работодателя.КОНТАКТИ
Град: Велико Търново
Адрес: ул. Филип Тотю 11А
Телефон: 0888 131 801
e-mail: citolab@gmail.com
web site: www.citolab.eu

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.