Център “Съвременни родители” гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Център “Съвременни родители”
Семеен център с широк спектър услуги за бъдещи и настоящи родители. Предлагаме на младите семейства качествена, полезна информация за развитието на бременността, за раждането, за физическото и емоционално развитие на децата и възрастните, за следродилната рехабилитация. Създаваме уютно пространство, където е полезно и приятно да прекараш времето си.
За родители
- Практикум “Моето раждане”
Състои се от два модула за подготовка за естествено раждане: Движение и масаж по време на раждането и Дишане и релаксация. По време на практикума минаваме през кратка теоретична част, в която говорим за етапите на раждането и ролята на партньора. Показваме и упражняваме позите, масажите и дишането по време на раждането. Накрая съставяме план на раждането и релаксираме.
Следващите дати са 19 и 26 април от 18:00. http://roditeli.info/parents/practicemybirth/
- Съботен семинар – тренинг “С бебе вкъщи”
1001 въпроса, свързани с първите грижи и развитието на детето през първата година вълнуват бъдещите родители. Отговорите на всички се намират по време на практическия тренинг “С бебе вкъщи”, който, за удобство на работещите родители, се провежда в събота.
Отговорите на въпросите вървят ръка за ръка с практически упражнения и трикове за улесняване живота на родителите и бебетата.
Следващите дати са 4 и 11 юни от 10:00. http://roditeli.info/parents/courses/saturdaybaby/
- Гимнастика и Йога
За да няма дискомфорт по време на бременността, за да бъде раждането по-леко, за по-бързо възстановяване, за тонус и добра физическа форма, за добро настроение изберете от нашите програми за бъдещи и настоящи родители. http://roditeli.info/parents/aerobics/

За деца

- Групи за игра “Развивам се, играейки”
Групата е за деца от 6 до 18 месеца. Майката и детето заедно участват в пеенето на песни, в които са включени и жестове, упражнения за ритъм, приказки и театър. На края на всяко занимание обсъждаме различна тема свързана с развитието, възпитанието и общуването с детето. http://roditeli.info/children/groups/

- Групи за игра на английски език за деца на възраст от 6 до 36 месеца  „Play time with Brainy Bug”
Майката и детето се потапят в света на английския език с помощта на една много умна бубулечка, която им помага с много игри, песни и забавления да научат нови думи и да се запознаят с „новите” имена на частите на тялото, животните, превозните средства, плодовете и зеленчуците и т.н. http://roditeli.info/children/english/

- Масаж и гимнастика за бебета
Помагат за развитието и укрепването на мускулатурата на бебето, за правилното формиране на тазобедрените стави, подобряват работата на сърдечно-съдовата, нервната и дихателната системи, нормализират физиологичните и биохимичните процеси в детския организъм. http://roditeli.info/children/massagegroups/

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.