СКЕНАР Център - Св. Иван Рилски гр. Бургас

5662
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Скенар предава на тялото стимулиращи електроимпулси, които наподобяват физиологичните, характерни за тялото биотокове.

СКЕНАР - терапията не атакува само патологичния процес, а води до подобряване на общото физическо и психическо състояние. Укрепва имунната система, подобрява работоспособността и жизнения тонус, възстановява след стрес и физическо натоварване.

Използването на СКЕНАР е показано във всеки стадий от лечението на заболяванията на:
scenar_terapiya_3

  • Опорно-двигателния апарат-болки в мускулите и ставите/миозити, артрити, тендовагинити/
  • Спортен травматизъм-контузии, дистрозии, травми на меките тъкани, скъсани мускулни влакна, състояния на фрактури
  • Нервна система-болки и други заболявания на гръбначния стълб-дорзалгии, дископатии, спондилоза, исшиас, невралгии, радикулити, плексити, парези
  • Храносмилателна система-гастрити, язва, колити, хроничен запек, холецистит, дискенезии на жлъчен мехур
  • Дихателна система-ангина, синузит, фарингит, ларингит
  • Отделителна система-възпаление на пикочните пътища, бъбречно-каменна болест
  • Гинекологични заболявания-възпалителни заболявания, дисменорея/болезнена менструация/,проблеми свързани с цикличността на менструацията, предменструален, предклимактеричен синдром
  • Кожни заболявания-неестетични следоперативни белези, възпалителни заболявания на кожа и подкожие, акне
  • Ендокринни заболявания
  • Нарушения на съня, депресии, неврози

Революционен метод за отказване на цигарите с BICOM Optima

Проучванията показват, че 60% до 70% от пушачите имат намерение да се откажат и всяка година 30% от пушачите правят опит да се откажат. За съжаление само 2% успяват да направят това без професионална помощ. Отказването от тютюнопушене е труден процес и повечето пушачи се нуждаят от помощ, за да се отърват от този порок.
Биорезонансната терапия с германския уред BICOM носи успех на 90 % от разделящите се с цигарите!

Съвременната медицина е наясно, че тялото е в състояние да функционира и регулира работата си благодарение на комуникацията между клетките. Те обменят информация на определени честоти. В здравите тела този информационен обмен се извършва безпрепятствено и в резултат всяка клетка и всяка част на организма са в състояние да вършат работата си. Ако обаче върху организма въздействат нежелани субстанции, като токсини, вируси, бактерии и т.н. или вредна радиация, това може да затрудни комуникацията между клетките. Ако бъде нарушен обменът на информация между клетките, това естествено затруднява работата им и може да се прояви твърде бързо под формата на неясно влошаване на здравето, нарушена работоспособност, хронична умора и по-късно – дори с органични промени и съответстващите им симптоми. Те често се появяват на място, където вече е имало дефицит и който нерядко е наследствен. При BICOM терапията честотните характеристики се извличат от тялото на пациента или от вредните субстанции посредством входящ електрод и се вкарват в BICOM устройството чрез кабел. Тези честотни характеристики се моделират в зависимост от симптомите на пациента и избраната терапевтична програма така, че да се превърнат в терапевтични честоти, които след това се прилагат на пациента посредством изходящ електрод.

Биорезонанс терапията действа на биофизично ниво и използва за тестване и терапия информация от електромагнитното поле на тялото на пациента и така наречените „стресови“ субстанции, причинители на оплакванията.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.