Център по природна медицина и гладолечение “Д-р Вергиния Георгиева” гр. София

10656
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

В Център по природна медицина и гладолечение "Д-р Вергиния Георгиева" можете да разчитате на обединените знания, усилия и опит на специално подбран и балансиран екип.
• д-р Вергиния Георгиева - основател и научен ръководител
• д-р Мария Сапунджиева - обща медицина, хомеопатия, алтернативни терапии
• Стефка Плашкова - сътрудник
• терапевти и инструктори - сертифицирани и доказани специалисти

Н.с. II ст. д-р Вергиния Георгиева е специалист по вътрешни болести, фармакология и фитотерапия. Член е на Нюйоркската академия на науките, на Съюза на учените в България, на Международното дружество за изследване на хистамина, на Дружествата по невронауки и фармакология у нас. Д-р Георгиева е последовател на известната природолечителка Лидия Ковачева. В продължение на повече от двадесет години работи по метода лечебно гладуване в омекотена форма, доразвивайки тази система. Има стотици научни и популярни публикации и участия в медиите.

Д-р Мария Сапунджиева
 е утвърден специалист с дългогодишен стаж както като общопрактикуващ лекар, така и като специалист в сферата на природосъобразния начин на живот. Тя съчетава класическата медицинска наука с възможностите на нетрадиционните методи на лечение.
Стефка Плашкова е медицинска сестра, дългогодишен сътрудник на доктор Георгиева в нейната дейност.

УСЛУГИ
  • Лечение
  • Рехабилитация
  • Очистване
  • Възстановяване
  • Обучение на лекари с възможност за работа  за бодискренер диагностика и терапия
ЦЕНИ

Предвидена е възможност както за единично настаняване, така и в стая с две легла.
Участието в специализираните програми в гр. Банкя се резервира на телефони 02/980-17-77 или 0878-544-668. Изисква се гаранционна сума за участие в размер на 500 лева, не по-късно от една седмица преди началото на програмата.

Освен в самия кабинет, сумата може да преведете:
- по банков път ОББ сметка: BG36UBB584231011442310 получател: ЕТ “Хипократ”
доктор Вергиния Георгиева

- с пощенски запис:
гр. София, ж.к. Младост 1, пк. 1797, бл. 88а, вх. Г, ап. 88. Вергиния Георгиева Милева

В пакетната цена на програмата са включени:
- нощувка;
- нискокалориен хранителен режим (плодове, пчелни биопродукти, билкови комбинации);
- пет дневно захранване по типа на вегетарианско и разделно хранене;
- прием на биопродукти за подпомагане на клетъчното очистване; пробиотици;
- денонощен лекарски контрол (вкл. през почивни дни);
- лекарска визитация един път дневно;
- ежедневно измерване на тегло, пулс, кръвно налягане;
- в рамките на престоя – двукратно измерване на кръвна захар, бодимас индекс и процент мазнини в тялото;
- двукратно изследване на урина по 6 показателя;
- при необходимост – допълнителни прегледи и манипулации (изследване на кръвна захар и/или кръвно налягане, парентерално приложение на медикаменти, уточняване състояние на дихателна, сърдечно-съдова система и др.);
- ежедневна сутрешна гимнастика, тибетски упражнения за активиране на жизнената енергия, подобряване на тонуса и огъвкавяване на всички стави, стягане на мускули;
- Климатолечение и теренолечение с водач. Организиране на екскурзии до близки туристически обекти с осигурен постоянен лекарски контрол по време на прехода;
- индивидуална консултация с психотерапевт;
- музикотерапия – ежедневно;
- народни танци с хореограф – три пъти седмично;
- латино танци с учител – два пъти седмично;
- петнадесет дневен курс на обучение за здравословен начин на живот, гладуване, хранене, билколечение, употреба на хранителни добавки и пробиотици, с продължителност 60 мин. ежедневно. Автор и водещ: д-р Вергиния Георгиева;
- изготвяне на индивидуален хранителен режим след края на активното лечение.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.