Център за семейна медицина Медихоуп

11291
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Практиката е основана през Януари 2001 год. от Д-р Емил Михайлов. Той е завършил медицина през 1996 год. в МУ гр.София с отличен успех, като трудовият му стаж е преминал през Института за спешна помощ „Пирогов”, инфекциозна болница в гр.София, вътрешно отделение на Болница „Р.Ангелова”гр.Перник, както и в отделение по УНГ болести на същата болница.

През 2004 год. е защитил специалност по УНГ болести към МУ-Пловдив, а от 2009 год. специализира Обща медицина с преминати с отличие всички модули и предстояща защита на специалността. През 2010 год. има завършен курс по ехографска диагностика на коремни органи. През 2013 год. е защитил специалност по Обща медицина.

Д-р Дарина Делгянска е завършила медицина през 2008 год. в МУ гр.Пловдив, след което е специализирала педиатрия към Клиниката по детски болести на МУ Пловдив М.с. Христина Ангелова е завършила с отличие мед.колеж в гр.Пловдив през 1999 год., като от 2006 год. е наета на работа към практиката. М.с. Ирина Попова е завършила с отличие мед.колеж в гр.Пловдив през 1999 год., като от 2003 год. е наета към практиката.

НАСТОЯЩЕ


Център за семейна медицина „Медихоуп” е открит с идеята да задоволи нарастващите изисквания на пациентите към първичната медицинска помощ, съобразен с всички европейски изисквания за такъв център. Той е построен на първо ниво с удобни комуникации и лесен достъп за инвалиди и майки с деца. Създали сме уютна обстановка за да се чувстват комфортно пациентите ни, към които изпитваме истинско уважение и на които благодарим за избора им.

Центърът разполага с отделни кабинети за прегледи и профилактика за всички възрасти, позволяващи разделяне на потока от пациенти за по-доброто им обслужване. Поддържаме и постоянна връзка със социални работници и рехабилитатори за максималното обгрижване на нашите пациенти. При нас има възможност за краткотрайно пролежаване при необходимост. БЪДЕЩЕ Целта ни в най-близко бъдеще е да покрием всички европейски стандарти за добра медицинска практика в семейната медицина, а именно чрез постоянно обучение на персонала, за подобряване на квалификацията му, създаване на екип от специалисти (психолог, рехабилитатор, логопед, социален работник) и осъвременяване на медицинската апаратура.

Услуги :

 1. Първичен преглед: 25лв.
 2. Вторичен преглед: 15лв.
 3. ЕКГ: 5лв.
 4. Мускулна инжекция: 3лв.
 5. Венозна инжекция: 5лв.
 6. Превръзка: 10лв.
 7. Изследване на кръвна захар с глюкомер: 2лв.
 8. Медицинско свидетелство за шофьор: 10лв.
 9. Медицинско свидетелство за брак: 10лв.
 10. Медицинско свидетелство за работа: 10лв.
 11. Заверка на здравна книжка с готови изследвания 5лв.
 12. Инфузионна терапия: 50лв.

Аптека с работно време всеки ден от Понеделник до Петък от 08:00 до 19:00 часа и в Събота от 09:00 до 14:00 часа


До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.