Център за Личностно Развитие и Психологична Подкрепа „ПЪТЯТ”

4260
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Център за Личностно Развитие и Психологична Подкрепа „ПЪТЯТ” включва екип от психолози и терапевти. Те са щастливи хора. Щастливи са защото професията им е и тяхно призвание. Затова създават „дом”, в който да изпълняват житейската си мисия, а именно заедно да отварят „врати”. Вратите на познанието, щастието, задравето и любовта.
ЕКИП
Фани Палуйкова-психолог-0898 755 188
Др.Светлана Тянчева –психотерапевт-0898 246 700
Стела Алешанова –психолог и цветотерапевт-0893 513 598
Рехабилитация и релаксиращи терапии: 0894 761 213
ОТВОРЕНИ ВРАТИ
Ден на отворените врати:
всяка първа събота от месеца 10:00 ч.– 19:00 ч.
сутрин: лекции, дискусии, консултиране
следобед: релаксации, масажи, рехабилитация

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.