Цветелина ООД гр. София

8177
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ
Цветелина ООД е създадена през 1997 г. с основен предмет на дейност производство на храни. В първия си етап до 2000 г. фирмата произвежда хляб „Тонус“, който е единственият пълнозърнест (без брашно) хляб на пазара в този период и се превръща в абсолютен хит. През 2001 година фирмата създава цех и предприятие за производство на хранителни добавки на билкова основа и поради огромния интерес към тези продукти се насочва изцяло към тази дейност. Ние вече 15 години изучаваме, разработваме и внедряваме в произвоството няколко от най-мощните адаптогенни-имунностимулиращи растения, които  през последните години се превърнаха в хит и на световния пазар поради свойствата си да стимулират, тонизират и успокояват, без да изтощават и пристрастяват човешкия организъм.  Тези растения са естествено разпространени и виреят в района на Югоизточен Сибир, в Русия и от хилядолетия влизат в състава на  лечебни рецепти на традиционната медицина на местното население. Популярните продукти разработени на базата на тези растения Левзея, Родиола (Златен корен), Шлемник Байкалски, Мужик комплекс, РЛ енерджи са резултат от съвместните усилия на фирмения екип биотехнолози и съдействието и подкрепата на руски научни институти.


През 2005 година Цветелина ООД първа в започна активно работа с едно от най-ценните растения Стевия, което е единствения натурален, полезен заместител на захарта, несъдържащ калории. На базата на това уникално растение фирмата започна широка производствена дейност на различни продукти като таблети и сашета за подслаждане на кафе, мляко, чай и други напитки, и в течна и прахообразна форма – за подслаждане на храни и напитки в домашни условия.

От 2013 година Цветелина ООД започна съвместна работа със специално създадените фирми Стевия Трейд ООД и Стевия Лукс ООД за производството на готови малотрайни и трайни сладкарски продукти, подсладени изцяло със стевия, несъдъращи захар и изкуствени подсладители. На базата на това сътрудничеството са внедрени Стевия кафе 3в1 Актив и Класик, разнообразни видове шоколади, шоколадови изделия и трюфели, кексове, кремове, баклави, безалкохолни напитки и други сладки изкушения с превъзходен вкус, без да съдържат и грам захар. Разработени са и безглутенови продукти, несъдържащи пшенично брашно. Това е световна тендеция, която ние следваме и развиваме и ще продължаваме и за в бъдеще. Усилията на целия екип са насочени към трайно навлизане на тези продукти в пазара на целия европейски съюз.


Разполагаме с модерно оборудвано предприятие в град София за производство на хранителните добавки и екип квалифицирани специалисти биотехнолози, фитотерапевти и инженери. Имаме и цех за производство на сладкарски изделия със стевия. Вече са изградени и първите стевия сладкарници и магазини в град София.
Фирмата е отворена за сътрудничество със заинтересовани фирми и лица в развитието на тази здравословна стевия тенденция.
До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.