ЦВЕТЕЛИНА-ЯСНОВИДСТВО И РЕГРЕСИЯ

4858
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

КАКВО Е РЕГРЕСИЯ?
Регресията е процес на възстановяване на спомени от преживяни събития в миналото. Може да бъде спомен от сегашния живот, от минал или от пространствата и измеренията отвъд земния живот. С две думи спомняме си какво сме преживяли и къде.
За какво ни е да си спомняме тези предишни животи?
Тези спомени са ни нужни за да излекуваме тяхната натовареност която ни влияе в сегашния живот.

Натовареността може да идва от :
Спомен за преживяна трагедия!
Определена емоция, сътворена от дадено преживяване, която в настоящия ни живот ни кара да се чувстваме по същия начин както сме се чувствали в миналото. Съответно ние реагираме на база минал спомен и не съобразено със настоящия момент.
Страхове породени от преживяни събития в миналото, ще пораждат същата емоция, при подходящи условия, дори когато няма никаква причина за страх. Пример за това ще дам от една моя регресия: Жена която цял живот се страхува от гръмотевична буря, по време на регресията видя как губи цялото си семейство по време на буря. Този спомен от миналото преживяване се задейства при нея всеки път, когато има подходящи условия - буря, изразявайки емоцията която е изпитала в миналото а именно ужас.
След като тя стигна до осъзнаването, защо се страхува при буря, страха вече нямаше сила над нея. Още при първата буря ми се обади за да ми съобщи, че вече не изпитва никакъв страх. Така се случва изчистването на проблема от настоящето, стигайки до спомена от миналото.
Същото се случва и при спомени от травми, независимо дали са психически, физически или емоционални. Друг пример ще дам, за жена която е страдала от различни костни проблеми, без никаква медицинска диагноза, доказано здрава, но с ужасни болки по тялото всеки ден. В регресия видя как е.... разказвам накратко, паднала-бутната по стълби и умира. Тъй като си отива без да са излекувани травмите, тя пренася спомена от болките в настоящия си живот.
Затова остава и без медицинска диагноза. След регресията за кратък период от време, проблемите и с костите бяха вече минало.
Същото е и с отношенията с определени хора, както и с възприемането на дадени събития с реакция, неадекватна при нормални условия.
Всичко е спомен, реакция сътворена от определени събития в миналото.
За да бъде излекуван един проблем от настоящия живот, ние трябва да стигнем до корена.Времето от което идва и събитието което е преживяно преди време, за да може да прекъснем кармичната нишка, свързваща ни в различните животи. Когато извадим корена, кармата се прекъсва, спомена губи сила над нас и вече не се налага да изживяваме отново и отново едно и също събитие, една и съща емоция, едни и същи отношения, една и съща повтаряемост на събитията.
За да желаете регресия трябва да сте сигурни, че при вас проблема е кармичен.
Кога е кармичен :
Когато има повтаряемост!
Когато има здравословен проблем за който няма медицинско обяснение!
Когато има синхронност!
При свръх силна любов или омраза.
Странни отношения без причина!
Фобии!
Страхове без обяснение!
Повтарящи се събития и сънища, както и отношения!
Омраза без причина, любов без причина.
Провали в едно и също нещо!
Всяко нещо което няма адекватно обяснение е карма. Тоест съдба, която ни спохожда отново и отново за да ни накара да и обърнем внимание. И така докато не я осъзнаем. Нищо кармично не може да бъде изчистено, ако не бъде осъзнато. Може да преминава от един живот в друг отново и отново, натоварвайки ни още и още и така докато не осъзнаем проблема!
Всички трябва да знаем, че съдбата-живота който водим е почти изцяло съобразен с нашата карма-която сами сме си сътворили и с нашия настоящ избор.
Бог е създал правила които работят безотказно. От нас се иска да бъдем осъзнати и да творим бъдещето си, изграждайки правилно настоящето.Никой не ни наблюдава, нашият живот е отражение на това което сме сътворили в миналото и това което носим прикачено към нас като спомен!
Останалото е свободна воля, която от своя страна създава следващата карма, без значение положителна или отрицателна е тя. Свободната воля-означава право на избор, сам избираш, сам твориш и сам
заплащаш каквото си сътворил. Карма-съдба-избор-разплата. Никой няма да мине гратис, защото неговото творение ще бъде неговата разплата. Какъв кръст носим си зависи само от нас.Свободната воля и бумеранг, това е живота.
Бог е истина и тя е навсякъде около нас. Може всяка втора дума да ни бъде лъжа, НО БОГ е ИСТИНАТА и ПЪТЯ и ЖИВОТА !!! И ако смятаме, че Истината няма да излезе на бял свят - кармата/следствието/от нашите действия, значи нищо не разбираме от живота.
И ако смятаме, че Истината не е нашият Път, който трябва да извървим-кармата/СЛЕДСТВИЕТО /която сме си заслужили, значи нищо не разбираме от живота!
И ако смятаме, че нашият ЖИВОТ не зависи от Пътя сътворен от нашата Истина, значи нищо не разбираме от живота.
И ако смятаме, че БОГ присъства само в библията, значи не знаем нищо.
Истината-такава каквато си я сътворил!
Пътя-такъв какъвто си го създал благодарение на твоята истина!
Живота =истината и пътя/кармата/
Никой не може да избяга от себе си, но може да промени себе си!

ВИЖТЕ КАК ПРОТИЧА ЕДНА РЕГРЕСИЯ ПРИ МЕН НА ТОЗИ ЛИНК- https://www.youtube.com/watch?v=UEsnCS99-HI&list=PLVlfLmteZe9c9dE3C5FtGAtf0KRvEeZ-r

Относно ясновидството и начина по който работя вижте линка - https://fb.watch/eMZlDJkyD5/

Какво казват хората за мен- вижте този линк http://qsnovidstvo.com/

Контакти:

ЦВЕТЕЛИНА-ЯСНОВИДСТВО И РЕГРЕСИЯ
Телефон: 0034 618281065 / WhatsApp или Viber/
Skype:qsnovidstvo.tsvetelina

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.