Цвета Таманова - Психолог гр. София

7569
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Цвета Таманова е магистър по клинична психология и психоаналитична перспектива. Има диплома и за Магистър - Педагог от Софийски Университет.
По късно специализира трудова, организационна и социална психология в Софийски Университет. Преминава обучение на консултанти в сферата на организационното развитие, мениджмънта и управлението на човешките ресурси, проведено от Дружеството на психолозите в България съвместно с NGB-Academy. Преминава и обучителна програма в методите на Фокусирана към решения кратка терапия със свидетелство от Център за психологически изследвания и консултации - София. Има повече от десет годишен опит в психологичното клинично и организационно консултиране. Член е на Дружеството на психолозите в България, на Българската асоциация за управление и развитие на човешките ресурси, както и на Групата за Развитие на Психоаналитичната Практика в България.
Членувам в следните организации:
Дружеството на психолозите в България с № BG – RP- 1063 в Публичния регистър на психолозите;
Българска Асоциация по Хипноза (БАХ);
Групата за Развитие на Психоаналитичната Практика в България.

УСЛУГИ:
-Юридически консултации и медиаторски услуги
-Психологично консултиране он-лайн
-Психологическа диагностика. Становища пред ТЕЛК
-Автогенен тренинг
-Фамилна терапия и семейно консултиране
-Хипноза и Хипнотерапия
-Консултиране и психотерапия на деца и юноши
-Индивидуално психологично консултиране и психотерапия
В момента е Управител на АТТ Консулт Глобъл ЕООД. АТТ Консулт Глобъл е консултантска фирма, която има за свой фокус човека. Целите и желанията ни са амбициозни, защото ние знаем, че всеки човек е ярка индивидуалност. Не съществуват две еднакви личности, които да притежават едни и същи възможности, способности и особености. От друга страна трябва да се вземе под внимание и многообразието на ролите, в които всеки от нас влиза ежедневно. Ние сме съпрузи и родители, деца, братя и сестри, мениджъри и служители, приятели и роднини. Това предопределя пъстра гама от взаимоотношения, които не винаги са съвсем гладки, позитивни и приемливи. Тогава се налага някаква промяна, която да ни доведе до нещо желано. Нашата дейност е насочена именно към това, клиентите ни да откриват нови възможности и решения, за да бъдат още по-успешни. Консултирайки работодатели, учители, лекари и цели семейства, ние се опитваме да достигнем до конкретните и уникални желания и стремежи на всеки човек.

 Работно време:
От понеделник до петък : 9:00- 19:00
събота - 10:00- 15:00

Допълнителни контакти


tsveta@tamanova.bg
tamanova.bg

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.