Христо Хаджимаринов - Психолог гр. Пловдив

5290
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Христо Хаджимаринов е специалист по психология.
Работи като психолог и психотерапевт на частна практика.
Област на професионална компетентност:
Учене, памет и когнитивни процеси, Когнитивна психология, Психологично консултиране, Психодиагностика, Психология на малката група, Превантивна психология, Проблеми в ученето, психология на развитието
Психотерапевтично обучение: сертифициран Психодрама терапевт
Завършил бакалавърска програма по Психология към Софийски Университет „Св. Климент Охридски“, изучавал магистърска програма Когнитивни науки в Нов Български Университет. Защитил обучителна степен Психодрама Асистент към ИПП „Хирон“ и Психодрама Терапевт към сдружение "Пространство за психодраматични практики Нещо Мое".
Започнал работа като психолог през 2011г. Има професионален опит и като психолог и като социален работник. Практикуващ психодраматист под супервизия от 2013г. Опит в работата с деца в риск, родители и осиновители. Изразен интерес към работа с хора страдащи от хронични заболявания.
Стаж по специалност: 4 години

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.