Медицински услуги Св. Никола Мирликийски - гр. Попово

6884
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Хоспис ”Св. Никола Мирликийски” - гр. Попово

Хосписът разполага с квалифициран персонал, с дългогодишен опит в грижата за пациенти с тежки заболявания като инсулт, травми, диабетни усложнения, ракови заболявания, общо влошено състояние при възрастни хора и заболявания в последен стадий (терминални заболявания).

Пациентите могат да ползват стаи с по две, три или четири легла, всяка със собствена тоалетна и баня. Стаите са просторни, светли и чисти. Всички помещения са на първи етаж, с рампа от външния вход и са проектирани за лесно придвижване и ползване на помощни средства от трудноподвижните пациенти. Помещаваме се в сградата на местната болница, което улеснява достъпа до медици, апаратура и лаборатория. Предлагаме рехабилитация.

Подробности и цени: hospis-popovo.info/hospis.html

Дневен стационар/ кратък престой

Дневният стационар е приложим за пациенти, които не са приковани на легло и за които може лесно да се осигури ежедневен транспорт. Можете да доведете вашия близък в хосписа за през деня (докато, примерно, сте на работа) и да го приберете вечерта. Можете също да доведете пациента за няколко дни, в които да си отдъхнете или да свършите някакъв личен ангажимент. Нашият гъвкав ценоразпис позволява да плащате денонощие за денонощие.

По този начин можете да постигнете приемлив компромис между справянето с грижите и запазването на връзката със семейната среда. Краткият престой е също добър начин да изпробвате условията в хосписа преди да настаните пациента за по-дълъг период от време.

Подробности и цени: hospis-popovo.info/dneven-stacionar.html

Дом за пълнолетни лица с деменция към хоспис "Св. Никола Мирликийски" - гр. Попово

Домът за пълнолетни лица с деменция осигурява денонощни грижи за възрастни хора с леки форми на деменция (съдова деменция, болест на Алцхаймер и др.), със социално приемливо поведение. В цената влизат и грижите за телесни заболявания на възрастните, каквито е вероятно да имат паралелно с деменцията. За консултация и наблюдение ползвамеме специалистите (невролози и психиатри) от МБАЛ - Попово.

Подробности и цени: hospis-popovo.info/dom-demencia.html

Частни медицински сестри по домовете или в манипулационна - гр. Попово

Инжекции по домовете, поставяне на системи, абокат, обработка на рани и др. от квалифицирани медицински сестри към хоспис ”Св. Никола Мирликийски”, гр. Попово.

Подробности и цени:

- hospis-popovo.info/chastna-sestra-popovo.html

- hospis-popovo.info/sestrinski-manipulacii-popovo.html

Болногледачи по домовете - гр. Попово

Гледане на възрастни/ тежко болни/ трудноподвижни хора в домашни условия от квалифициран персонал към хоспис ”Св. Никола Мирликийски”, гр. Попово.

Подробности и цени: hospis-popovo.info/bolnogledach-popovo.html

Частни медицински сестри по домовете - гр. Варна

Инжекции по домовете, поставяне на системи, абокат, обработка на рани и др. сестрински грижи от квалифицирани медицински сестри към хоспис ”Св. Никола Мирликийски”, гр. Попово (услугата сестри по домовете е за гр. Попово и гр. Варна).

Подробности и цени: hospis-popovo.info/chastna-sestra-varna.html

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.