Хоспис Миладиноски ЕООД гр. Черноморец

14416
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Първият мултифункционален медицински център включващ - хоспис, дом за стари хора беше открит на 30 януари, с водосвет в 11.00 часа в гр.Черноморец от Протойерей зограф Стилиян – свещеник в храм „Св. Никола“, Черноморец. Присъства и лично от Кметът на град Черноморец Добри Добрев .

Лечебното заведение за продължително долекуване за хора с медико-социални нужди е дело на д-р Димче Миладиноски. Най-после и китното градче Черноморец се сдоби с така необходимия за региона център, където хора със здравословни проблеми ще могат да преодолеят болестта под грижите на медици, без да натоварват своите близки. Изградени са рампи в помощ на хората с увреждания. Осигурени са и специални колички за предвижване и по стълби. В хосписа ще има кабинет за спешна медицинска помощ, който ще работи 24 часа, консултативни кабинети, манипулационна. Обезпечени са две линейки. В стаите ще бъдат настанявани максимум по двама човека. Първоначално в хосписа ще работят 15 лекари и сестри. Ще се разчита на помощта на доброволци, каквато е и международната практика.
С откриването на хосписа с медицинска помощ ще се сдобият и живеещите на Ченгене скеле. „ „Повечето от тези хора са или пенсионери, или здравнонеосигурени. Сега вече ще мога да им се отблагодаря, като им организирам месечни прегледи на място – в Рибарското селище”, казва д-р Димче Миладиноски.

Философията на Хоспис Миладиноски ЕООД има за цел постигането на пълно разбиране на индивидуалните потребности на пациента и персоналните му нужди. Ние вярваме че въстановяването е процес който започва, когато пациента наистина се чувства комфортно като у дома. Всички пациенти се посрещат от обучени специалисти работещи в отдел обслужване на пациента, които разбират културата на пациента, както и тази на придружителите му.

Медицинските сестри допринасят за качеството на обслужване и персонално отношение, което се оказва от решаващо значение за благосъстоянието и лечението на всеки един пациент.
Подходът към пациента е съобразен спрямо неговите нужди, а е ясно че за всеки отделен човек те са различни. За това нашата концепция е цялостното общо състояние на пациента и постоянен контрол на всички медицински данни.
Лечебното заведение за медицински и социални услуги Миладиноски ЕООД разчита на своя персонал и на доброволците който искат да помогнат за по-добро благосъстояние на нашите пациенти. Те са неповторими, упорити и надеждни, и излъчват положителна енергия, естествена усмивка и цялостна грижа.


Ние се стремим да станем международна референтна точка по отношение на 4 основни критерия за постижение:
- Медицинско, санитарно и социално обслужване
- Обучение
- Управление
- Проучване и грижи


Специализирани центрове:

 • Медико-социален център(дом) за хора с хронични увреждания и заболявания
 • Рехабилитационен център към хосписа
 • Спешен приемен център
 • Център за лечение на рани
 • Диагностично- консултативен център към хосписа
 • Сектор за лечение на тежкоболни пациенти
 • Хоспис-център за онкологични заболявания
 • 24 часа Линейка

Медицински сектор:

 • Спешен 24 медицински кабинет
 • Физикална терапия и медицинска рехабилитация
 • Кардиология
 • Вътрешни болести
 • Неврология
 • Онкология и онкохирургия
 • Хирургия
 • Образна диагностика
 • Клинична лаборатория
 • Гастроентерология
 • Ортопедия

ЦЕНТЪР ЗА ФИЗИОТЕРАПИЯ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ

БАРОКАМЕРА

СЕКТОР ГРИЖИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.